Urări de Sf. Gheorghe. Mesaje și felicitări pentru sărbătoriții zilei

Autor: Bianca Vidoi

Credincioșii îl sărbătoresc în fiecare an pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe

Sursa: PixaBay

Urări de Sf. Gheorghe. Credincioșii îl sărbătoresc în fiecare an pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă, iar peste 900.000 de persoane îi poartă numele.

Urări de Sf. Gheorghe. La data de 23 aprilie, credincioșii îl celebrează pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, iar în țara noastră, peste 900.000 de persoane îi poartă numele, celebrându-și onomastica în acea zi sfântă. Iată o listă de mesaje, urări și felicitări pe care le trimiteți persoanelor dragi, ce își sărbătoresc onomastica de Sf. Gheorghe.

Citește și: Felicitări de Sf. Gheorghe 2023: Imagini cu mesaje de La mulți ani Gheorghe, George și Georgiana

Mesaje și felicitări pentru sărbătoriții zilei de 23 aprilie

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani, de Sfântul Gheorghe!

Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie.

La mulţi ani, Gheorghe!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!

Să fii mereu tânăr şi cu acelaşi spirit vesel.

Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi, Gheorghe!

În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire.

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Gheorghe!

Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină şi sănătate.

La munţi ani”

Fie ca începând cu această zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, să ai doar zile însorite şi pline de bucurie. La muţi ani!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Gheorghe pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

Citește și: Calendar ortodox 2023: Sf. Gheorghe se sărbătorește pe 23 aprilie. Ce nu este bine să faci în această zi

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urări de Sfântul Gheorghe

La Mulţi Ani Gheorghe şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

Cu ocazia zilei Sfinţişorului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Dragă Georgeta, îți doresc o zi onomastică nemaipomenită și să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulți ani!

La Mulţi Ani, Gheorghe, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

La mulți ani Georgiana! Ceea ce îți dorești să ți se îndeplinească și să fii iubită!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Gheorghiță!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!

Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii !LA MULȚI ANI!

De ziua numelui tău îţi doresc să ai parte de succes, împliniri şi sănătate. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească în viaţă. La mulţi ani! 

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros La Mulţi Ani, sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

Citește și: La mulți ani de Sf. Gheorghe 2023: Mesaje, urări și felicitări

Sursa: ziarulunirea.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.