Cine este și cum arată soția lui Mihai Mărgineanu

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 21 ian 2024, 03:10

Cine este și cum arată soția lui Mihai Mărgineanu

Sursa: Mihai Mărgineanu Facebook

Cine este și cum arată soția lui Mihai Mărgineanu? Artistul s-a căsătorit în anul 2008, într-un cadru deosebit la malul mării.

Mihai Mărgineanu s-a căsătorit în anul 2008 cu Andreea, o femeie foarte frumoasă, pe care a cunoscut-o în copilărie. Artistul a organizat o ceremonie surpriză pe plajă, iar rochia miresei a fost realizată de prietenele acesteia.

Cine este și cum arată soția lui Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu și soția sa, Andreea s-au cunoscut în copilărie, cei doi locuind în același bloc din Pantelimon.

Eu am cunoscut-o pe Andreea în blocul din Pantelimon în 1983, eu locuind la etajul 8 și ea la 10, pe aceeași scară. Ea avea 7 ani, eu 14 ani, deci nu mă interesa absolut deloc. În schimb, mama ei era cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată, astfel că toată partea masculină a blocului 29A era îndrăgostită de ea. Inclusiv tatăl meu, iar mama nu avea nicio problemă, pentru că și ea vedea cât de frumoasă era Venera, soacră-mea!”,

a mărturisit artistul într-un interviu acordat viva.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un an mai târziu, Andreea s-a mutat împreună cu familia ei în centrul Bucureștiul și avea să-l revadă pe Mihai Mărgineanu, fostul ei vecin, avea peste 20 de ani.

Cei doi s-au reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru, iar 3 ani mai târziu și-au unit destinele într-un cadru deosebit, la malul mării. 

Citește și: Mihai Mărgineanu între viața de actor și cea de pilot. Biografia impresionantă a cântărețului

Mihai Mărgineanu și soția sa s-au căsătorit pe malul mării 

Una dintre cele mai mari surprize pe care Mihai Mărgineanu a pregătit-o pentru soția sa este chiar ceremonia în cadrul căreia și-au unit destinele.

Totul a pornit de la o afirmație a Andreei, care a mărturisit că și-ar dori să se mărite în picioarele goale, pe plajă, la Vama Veche, iar artistul i-a îndeplinit acest vis. 

„Andreea este femeia care a făcut dintr-un golan ordinar și scârbos un bărbat pe care te poți baza. Deci, merită tot și orice! Și am dorit să fac totul ca să-i îndeplinesc acel vis nebun care îi sălășluia prin gânduri: să se mărite în picioarele goale, pe plajă, la Vama Veche.

A fost o pregătire de o lună, timp în care toată lumea știa, mai puțin ea”,  a declarat Mihai Mărgineanu în cadrul aceluiași interviu. 

Mihai Mărgineanu, invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Mihai Mărgineanu este invitatul lui Denise Rifai de săptămâna aceasta la Kanal D, acolo unde va răspunde celor 40 de întrebări.

„Cât va chinuie celebritatea?”, „Cât de bine știe să se vândă Mihai Mărgineanu?”, „Cât de mult va iubiți nevasta?”, „Cât de tare «vă urăște» bărbații?”, „Cât de bogat este Mihai Mărgineanu?”   sunt

doar câteva dintre întrebările adresate artistului în ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:30, la Kanal D.