''M-a luat Poliția pe stradă, m-a întrebat de acte și m-a trimis acasă'' Milionarul Călin Donca, dezvăluiri despre primul loc de muncă și câte lipsuri a avut in copilarie

Editor Web: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 ian 2024, 00:55

Din ce familie provine Călin Donca

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Ieri, în ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, invitat a fost Călin Donca.

În ultimul episod al emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, invitat a fost Călin Donca, unul dintre cei mai înstăriți oameni din România.

Ce făcea Călin Donca înainte să fie unul dintre cei mai bogați români

Călin Donca este unul dintre cei mai bogați români, dar cu greu a ajuns la acest statut.

Nu mulți știu care este adevărata poveste a afaceristului și unde a lucrat prima dată, la 18 ani. 

„P rimul meu job a fost în Portugalia, am fost să vând tablouri și cumva un prieten mi-a zis dacă vreau să îmi iau mașină să merg două-trei luni cu el în Portugalia, să vindem pe acolo ce vindem și să ne întoarcem cu bani de mașină.

Voiam foarte mult o mașină, părinții mei nu au avut niciodată. Mi-am dorit foarte mult, am mers în speranța că o să mă întorc cu bani, însă după nu mult timp m-a luat Poliția pe stradă, m-a întrebat de acte și m-a trimis acasă.

Citește și: Narcis de la Bărbulești îi datorează totul tatălui său: „Datorită lui sunt ceea ce sunt, datorită lui fac ceea ce fac”. Declarații emoționante despre familia sa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În viață, la început, faci ce trebuie, iar după aia faci ceea ce vrei. Dacă începi cu ceea ce vrei, nu o să ajungi la ceea ce trebuie mai încolo. Am început cu ce mi s-a arătat. Niciodată nu mi-am dorit să vând tablouri, eram un om timid, nu-mi plăcea ideea de vânzare, de asemenea în asigurări, nu mi-a plăcut niciodată să vând asigurări. Mi-a fost foarte greu, dar patru ani și jumătate am stat în asigurări și am tras tot greul de care am avut nevoie ca să mă dezvolt”, a declarat Călin Donca.

Din ce familie provine Călin Donca

Călin Donca este născut la Reșița și locuiește la Brașov de peste 10 ani. Chiar dacă este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, afaceristul s-a născut într-o familie modestă, dintr-o mamă profesoară și un tată inginer.

Citește și: Narcis de la Bărbulești și-a pierdut una dintre surori: „A fost cel mai greu moment pentru părinții mei și pentru mine”. Ce l-a ajutat pe artist să depășească momentul dificil

Copilăria mea a fost ca a oricărui om din societatea noastră, normală, nu am avut ceva special.  Mama a fost profesoară, mai făcea și bișniță, mergea la sârbi, ducea ceva, lua altceva ca să mărească puțin veniturile familiei. Tatăl meu lucra ca inginer, la un moment dat a avut și un post de conducere, la 56 de ani a terminat, să zic așa, munca pentru Timișoara și a venit alături de mine la Brașov.

Tatăl meu locuiește cu mine, mama mea mai stă la Timișoara, mai vine aici, ea nu se poate desprinde atât de ușor , a povestit Călin Donca.