Ce contribuție a avut Șerban Huidu în cariera lui Mihai Mărgineanu: „Șerban și ceilalți prieteni ai mei au avut un aport maxim”. Artistul a recunoscut totul în fața lui Denise Rifai

Autor: Lavinia Medrea

Ce contribuție a avut Șerban Huidu în cariera lui Mihai Mărgineanu

Sursa: Captură KANAL D

În ultima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitat a fost Mihai Mărgineanu.

În ultima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitat a fost Mihai Mărgineanu, un îndrăgit cântăreț român.

Ce contribuție a avut Șerban Huidu în cariera lui Mihai Mărgineanu 

Mihai Mărgineanu este cunoscut, în special, pentru piesele care l-au consacrat, fiind și cele mai cunoscute piese ale artistului, respectiv „Mă iubește femeile” și „Paraschivo”, piese care s-au auzit la multe petreceri ale românilor de-a lungul timpului.

Mihai Mărgineanu și Șerban Huidu sunt buni prieteni, asta pentru că fostul prezentator TV l-a ajutat enorm pe cântăreț în lumea muzicii, el fiind cel care i-a dat curaj să o ia în această direcție, cel care l-a pus pe sticlă și l-a adus în fața publicului. 

Citește și: Mihai Mărgineanu între viața de actor și cea de pilot. Biografia impresionantă a cântărețului

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artistul are cuvinte de mulțumire și pentru Cătălin Neamțu și Mihai Bobonete care, de asemenea, l-au pus să cânte pe scenă în fața publicului și l-au făcut cunoscut.

Mihai Mărgineanu, recunoscător față de Șerban Huidu

„Cât de mult bine v-a făcut Șerban Huidu?”, este întrebarea cu numărul 19, adresată de Denise Rifai. 

„Foarte mult bine, vă dați seama.

Pe vremea aia el avea o emisiune la radio dimineața, și era foarte ascultată în momentul ăla. Și noi când mergem spre serviciu ascultam pe cronica cârcotașilor. Foarte mult bine (n.r.: i-a făcut Șerban Huidu), tocmai de asta eu am și acum o relație foarte bună și cu Răzvan Simion, și cu Șerban Huidu.

Citește și: Mihai Mărgineanu, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

N-a fost nimic premeditat, nu a fost nimic gândit, e destinul de care vorbeam mai devreme. Șerban a fost cel care m-a adus pe sticlă, total întâmplător, total dintr-o dată, eu m-am și speriat. Iar la Cafe Deco, unde spuneam, chitara mi-au pus-o în mână Cătălin Neamțu și Mihai Bobonete care, pe vremea aia, făceau teatru improvizat la Cafe Deco și mi-au făcut o surpriză, aveam două chitări, i-au băgat cablul și am cântat cu un microfon pe care mi-l ținea chiar Bobonete.

Am cântat două cântece, nimeni din sală nu știa că o să lansez ceva. A fost o reacție care, pe mine, m-a speriat fantastic! Dar mi-a dat și foarte mult curaj. Deci, Șerban și ceilalți prieteni ai mei au avut un aport maxim pentru faptul că eu sunt pe scenă acum. Nu știu dacă multora dintre ei le pare rău acum”, a răspuns Mihai Mărgineanu.