Momente tensionate în platoul Bravo, ai stil! Alina a răbufnit și a pus-o la zid pe Constanția! „Nu ești în măsură să îmi comentezi ținutele!” Iată de la ce anume a plecat cearta celor două concurente

Autor: Ana Filip
Actualizat: 26 apr 2023, 21:23

Alina nu a suportat criticile primite din partea Constanției și a răbufnit în platoul Bravo, ai stil! „Asta e părerea Constanției de toată lumea cu care are ceva de împărțit! I se pare că doar ea are dreptul să își spună părerea și noi suntem proaste” Iată ce au spus însă jurații despre ținuta propusă astăzi de Alina!

Alina și-a făcut apariția astăzi în platoul ”Bravo, ai stil!”, într-o ținută spectaculoasă așa cum a obișnuit încă de la începutul noului sezon al emisiunii. Deși defilat cu multă încredere în ținută ei și a afișat un entuziasm aparte, în clipă în care Ilinca Vandici a poftit-o în față colegelor sale și a deschis un subiect destul de delicat despre ceea ce s-a întâmplat recent între ea și Constanția, Alina și-a schimbat radical dispoziția și a devenit tensionată.

Momente tensionate în platoul Bravo, ai stil! Alina a răbufnit și a pus-o la zid pe Constanția! „Nu ești în măsură să îmi comentezi ținutele!”

Întrebată ce anume s-a petrecut de curând între ea și Constanția, în culise, Alina a răspuns că a primit o serie de critici din partea colegei sale în cea mai recentă Gala și a răbufnit deoarece nu o consideră în măsură să lanseze păreri și sfaturi demne de urmat.

„Asta e părerea Constanției de toată lumea cu care are ceva de împărțit! I se pare că doar ea are dreptul să își spună părerea și noi suntem proaste și noi nu înțelegem ce vrea ea să zică de fapt!”, a spus răspicat Alina.

Pe de altă parte, în ediția de astăzi, Ilinca Vandici i-a oferit dreptul la replică și Constanției, care a subliniat faptul că Alina nu a suportat criticile aduse de ea, în clipă în care i-a spus în Gala că are o rochie simplă și a

ținut să îi spună că a fost extrem de deranjată.

Constanția: Alina s-a simțit foarte atacată în momentul în care i-am spus că are o rochie simplă în Gala și s-a simțit foarte deranjată și mi-a spus asta și în culise și în platou, peste tot! Și i-am spus că indiferent, că sunt pe ultimul loc, pe primul loc, toate avem dreptul să ne spunem o părere! Cum a spus și Iris în culise că toate suntem la un moment dat întrebate de o ținută și ne dăm punctul de vedere și nu

am spus că era cea mai urâtă rochie, am spus pur și simplu că era o rochie simplă și atât și trebuie să înveți să accepți și părerile noastre!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alina: Nu mai pot! Nu mai pot cu ea! N-are legătură cu rochia de la Gala, are legătură cu tot ce s-a întâmplat de la Gala, cu comentariul din Gala, de la comentariul din Gala următoare, de la comentariul din culise și alte comentarii pe care le-ai făcut!

Constanția: Ai spus că nu accepți comentarii de la mine pentru că nu sunt peste ține!
Alina: Nu consider că ești în măsură că eu să țin cont de o părere de a ta! Îți accept părerea, chiar ți-o

accept, dar asta nu înseamnă că o iau de bună și cumva iau în calcul ce îmi sugerezi tu să fac!

În cele din urmă, Alina a ajuns în fața juraților, care au comentat pe rând ținuta aleasă de aceasta pentru astăzi. Alexandru Abagiu a fost primul care a apreciat faptul că a asociat ținutei sale o floare neagră la gât și a admirat că și-a prins părul. Pe de altă parte, Maurice Munteanu nu s-a arătat prea încântat de ținută Alinei din seară această, subliniind faptul că s-a micit, dând impresia că a intrat la apă. Nici Raluca Bădulescu nu a agreat combinația stilistică la care a recurs Alina, iar la finalul jurizării, concurenta nu a primit nicio steluța.

Citește și: Alina și Sorina, suspectate că și-au cumpărat urmăritori falși, după ce conturile lor de Instagram au explodat: ”Undeva la 100.000 de urmăritori”

Citește și: Andreea nu a reușit să-i impresioneze pe jurați cu noul său look: ”Costumul, poți să renunți la el din viața ta, pentru că este un costum urât”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.