5 filme cu Jay Leno, pe care nu trebuie să le ratezi

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 27 ian 2024, 01:35

5 filme cu Jay Leno, pe care nu trebuie să le ratezi

Sursa: Facebook Keep Jay Leno on The Tonight Show!!!!

Jay Leno s-a născut la data de 28 aprilie 1950, iar încă din timpul facultății, acesta a început să se ocupe de stand-up, lucru pentru care este cunoscut și în prezent.

Jay Leno este comediant încă din facultate, iar de-a lungul anilor acesta a început să găzduiască mai multe emisiunii de seară, cel mai cunoscut fiind „The Tonight Show”. Comediantul împlinește frumoasa vârstă de 73 de ani la data de 28 aprilie, iar acestea sunt câteva filme în care apare, pe care trebuie să le vezi.

Citește și: 4 filme și seriale despre dezastrul de la Cernobîl

Filme cu Jay Leno în rol principal

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Exit Through the Gift Shop

Thierry Guetta este un imigrant francez din Los Angeles, căruia îi place foarte mult să filmeze absolut tot, iar acest lucru îl va ajuta să descopere ceva interesant despre viața de noapte de acolo. Aceste își petrece o lungă perioadă de timp alături de artiști stradali pentru a își da seama exact cu ceea ce se ocupă, dar și pentru a face un documentar, iar acest plan îl face să se împrietenească cu Bansky.

În acel moment, toată perspectiva filmului se schimbă, iar acum Thierry este un artist, gata să gireze casa pentru artă.

The Great Buck Howard

Troy abandonează facultatea de drept și vede un anunț în ziar: "se caută asistent personal pentru un celebru entertainer". Este locul de muncă pe care și-l dorea, în dorința în care acesta îl va catapulta într-o carieră plină de strălucire în showbiz, însă celebrul entertainer este Buck Howard, un magician pe care foarte puțină lume îl mai cunoaște. 

Americathon

Este anul 1998, iar America se află într-un mare impas, președintele Chet Roosevelt a fost forțat să împrumute patru bilioane de dolari de la una din cele mai mari companii producătoare de încălțăminte sport ca să aducă țara la un mod economic acceptabil. Dar, pe nepregătite, magnatul companiei, Sam Birdwate, anunță că banii trebuie să fie restituiți în 30 de zile, lucru ce va declara faliment guvernului, însă mai există o variantă, aceea de a colecta bani printr-un telethon! Cum va ieși America din acest impas?

Citește și: Premiile Gopo 2023. Lista completă a câștigătorilor de anul acesta

Filme cu Jay Leno în rol secundar

Amy

Amy Winehouse a fost o cântăreață ce a captat atenția întregii lumi, ce a reușit să exprime prin muzică o multitudine de sentimente cu care o lume întreagă s-a confruntat cândva.

Talentul ei și mesajul melodiilor sale au creat unele dintre cele mai adorate melodii ale epocii moderne. Succesul ei a fost unul uriaș, însă acest lucru a început să o afecteze, relațiile ei defectuoase și stilul de viață precar au marcat începutul declinului ei tragic. Amy Winehouse s-a stins din viață în urma unei intoxicații cu alcool în iulie 2011, la vârsta de 27 de ani. 

Space Cowboys

Space Cowboys este un lider al unei echipe de oameni de știință și piloți ce încercare, ce și-au pierdut șansa atunci când NASA a preluat operațiunile spațiale. Chuck Yeager, alături de ceilalți piloți ai anilor '50 nu au mers de fapt niciodată în spațiu, chiar dacă își doreau acest lucru extrem de mult, însă pe ultima sută de metrii, aceștia au fost înlocuiți de o maimuță.

Citește și: 3 filme cu Al Pacino. Marele actor împlinește astăzi 83 de ani

Sursa: cinemagia.ro