Când se anunță câștigătorul Eurovision 2023?

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 28 ian 2024, 02:30

Când se anunță câștigătorul Eurovision 2023

Sursa: Facebook Eurovision Song Contest

Semifinalele concursului muzical Eurovision se apropie, iar oamenii sunt nerăbdători să vadă dacă România va ajunge în marea finală.

Țara noastră este reprezentată anul acesta de Theodor Andrei, cu piesa „D.G.T. (Off and on)”, iar la data de 11 mai acesta va cânta în cea de-a doua semifinală. Iată când se va anunța marele câștigător al Eurovision 2023.

Citește și: Eurovision 2023: Cine reprezintă România la cunoscutul concurs muzical?

Când se anunță câștigătorul Eurovision 2023?

Theodor Andrei mai are doar câteva zile rămase până la plecarea sa la Liverpool, unde are loc ediția din acest an a Eurovision, iar la data de 1 mai, ziua în care românii se bucură de o zi liberă, acesta va avea prima lui repetiție pe Liverpool Arena. Liverpool Arena este locul unde se vor desfășura atât cele două semifinale așteptate pe 9 și 11 mai, dar și marea finală ce va avea loc pe 13 mai.

Concursul muzical Eurovision 2023 este organizat la Liverpool, după ce Marea Britanie a ales să susțină concursul în numele Ucrainei, țară ce a câștigat marea finală în anul 2022. Ucraina nu poate găzdui marele eveniment din cauza războiului cu Rusia. Eusovision 2023 se află la ediție cu numărul 67, iar pentru România este a 21-a ediție în care se prezintă pe scenă. 

La data de 11 februarie s-a ales reprezentantul României, mai exact Theodor Andrei, cu piesa „D.G.T.

(Off and on)”, iar acesta este cât se poate de pregătit pentru semifinala la care va participa la data de 11 mai. „  Toată această pregătire pentru Liverpool a fost și este foarte intensă, orele trec cu o rapiditate uimitoare printre repetiții la canto, filmări, lucru în studio, interviuri și mesaje video. Îmi doresc să fim o echipă foarte sudată, să fim tonici și să facem cea mai bună figură în concursul din acest an.
Mulţumesc publicului care ne-a susţinut până acum, sper să ne sprijine în continuare şi împreună să reuşim o performanţă notabilă.”
 .

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cât costă taxa de participare la Eurovision 2023. Concursul va avea loc în Liverpool pe 13 mai

Biletele pentru finala Eurovision 2023 au fost epuizate

Oamenii sunt atât de nerăbdători să afle cine va fi marele câștigător de anul acesta încât ultimele bilete oferite spre vânzare pentru finală au fost epuizate în nici măcar o oră.

Mii de persoane au așteptat ocazia de a cumpăra ultimele bilete pentru finala Eurovision 2023, iar prețul nu a mai contat. 

Biletele pentru locurile în picioare au costat până la 380 de lire sterline, în timp ce locurile pe scaune au fost scoase la vânzare cu preţuri cuprinse între 160 şi 380 de lire sterline. Biletele pentru separeuri cu 12 locuri au putut fi achiziționate pentru 45.000 de lire sterline. 

„Majoritatea biletelor pentru Eurovision 2023 care au fost scoase la vânzare astăzi sunt de acum epuizate. Un număr mic de bilete sunt în continuare disponibile pentru anumite spectacole. Pentru cei care aţi cumpărat bilete, vă spunem: 'Ne vedem la Liverpool”, au declarat organizatorii pe contul lor de Twitter, potrivit profm.ro.

Primele bilete pentru Eurovision au fost puse la vânzare în luna martie, iar fanii le-au epuizat în puţin mai mult de o jumătate de oră. 

Citește și: Semifinale Eurovision 2023: România va intra în concurs în prima parte din a doua semifinală