Culiță Sterp și mama Geta l-au văzut pentru prima dată pe nepot. Ileana Sterp și Damir, fiul ei, au fost în centrul atenției

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 apr 2023, 12:51

Ileana Sterp s-a externat la începutul acestei săptămâni

Sursa: Captură video

Ileana Sterp a născut în urmă cu aproximativ o săptămână, iar mama Geta, Culiță Sterp și logodnica lui au mers să își vadă nepotul, pe micuțul Damir. Momentul primei întâlniri a fost surprins de artist și împărtășit cu fanii acestuia.

Ileana Sterp a născut un băiat perfect sănătos, iar întreaga familie a venit să îl vadă și, bineînțeles, Culiță Sterp și mama Geta nu aveau cum să lipsească. Singurul care a lipsit a fost Iancu Sterp, dar momentul a fost unul pe care îl vor ține minte toată viața.

Culiță Sterp și mama Geta și-au văzut nepotul pentru prima dată

Ileana Sterp s-a externat la începutul acestei săptămâni și, imediat, familia a mers la ea acasă, pentru a-l vedea pe cel mic.

Fericirea se citea pe chipul tuturor, iar artistul a vrut să le arate și fanilor cel mai nou membru al familiei.

Stând de vorbă despre copii și despre geloziile care apar între frați atunci când sunt mici, văzând-o pe Carla încercând să mute copilul, mama Geta și-a adus aminte de un moment asemănător cu Getuța, fiica ei.

„Exact cum e fata ei acuma.

Getuța, ca el, așa o fost născută. Și eu, când m-am dus după apă la fântână, când vin înapoi în casă, ea o luat-o și o pus-o jos. O lăsat-o să dea din picioare.

Citește și: Cum decurge perioada de acomodare pentru Ileana Sterp: „Bebe nu reușește să mănânce”. Cine i-a sărit în ajutor fiicei mamei Geta

Când am intrat pe ușă «Unde e fata » și, când m-am uitat sub masă, era doar scândura goală, covor numai în mijloc și fata, acolo, cu ochii

negri, numai așa stătea (n.r. cu mâinile și cu picioarele în sus)”, a povestit mama Geta.

Cum a ales Ileana Sterp numele fiului ei

Ileana Sterp a decis ca pe fiul ei să îl cheme Damir, alegând un nume deosebit și rar întâlnit. Aceasta a fost, în cele din urmă, varianta câștigătoare, după ce celelalte două nume pe care le avea pe listă simțeau că nu vor rezona cu fiul ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Păi... am căutat pe Internet nume de băieți. Nu mi-a venit nicicum.

Avem altă două nume. Parcă nu-mi plăceau nicicum și, acum, în ultima săptămână, am căutat și mi-o apărut ăsta și mi-o rămas în nume. Am văzut semnificația: aducător de pace. Mi-a plăcut cum sună”, a povestit acesta.

Mai mult decât atât, sora fraților Sterp își mai dorește nu un copil, ci doi, dar lasă acest lucru în seama lui Dumnezeu: „Dacă ajută domnul, oi mai face unul, doi, nu știu”.

Citește și: Cu doar câteva zile înainte de a naște, Ileana Sterp și-a făcut bagajele și a plecat de acasă: „Am răbufnit în plâns”. Ce s-a întâmplat cu sora lui Culiță Sterp

Înainte de a pleca, întreaga familie a asistat la prima băiță a lui Damir, iar bucuria a fost cu atât mai mare cu cât au fost prezenți și ceilalți doi nepoți ai mamei Geta.