Erdogan renunță la o nouă apariție în campania electorală!

Autor: Bogdan Frațilă

Erdogan candidează pentru un al treilea mandat la alegerile prezidențiale din 14 mai. El a organizat trei sau mai multe evenimente de campanie pe zi.

Sursa: PixaBay

Erdogan candidează pentru un al treilea mandat la alegerile prezidențiale din 14 mai. El a organizat trei sau mai multe evenimente de campanie pe zi.

Erdogan candidează pentru un al treilea mandat la alegerile prezidențiale și parlamentare din 14 mai. El a organizat uneori trei sau mai multe evenimente de campanie pe zi. Zvonurile privind starea de sănătate precară a lui Erdogan au căpătat un nou combustibil: Astăzi, președintele turc va face o nouă apariție în campanie doar prin intermediul unei înregistrări video. În vârstă de 69 de ani a fost deja nevoit să anuleze mai multe întâlniri.


Din cauza problemelor sale de sănătate, președintele turc Recep Tayyip Erdogan a fost nevoit să anuleze încă o întâlnire importantă în plină campanie pentru alegerile prezidențiale. Erdogan va participa la inaugurarea unui pod la Adana, în sudul țării, doar prin legătură video de la palatul prezidențial, a anunțat președinția turcă. Erdogan a fost nevoit să își anuleze toate întâlnirile din ultimele trei zile, iar zvonurile circulă cu privire la starea sa de sănătate cu aproximativ două săptămâni înainte de alegerile prezidențiale și parlamentare.
În vârstă de 69 de ani, acesta nu a putut deja să asiste în persoană la inaugurarea primei centrale nucleare a țării, joi. El a permis să fie filmat la ceremonia la care președintele rus Vladimir Putin a vorbit, de asemenea, prin video. Erdogan a stat vizibil zguduit în spatele biroului său din Ankara.

Erdogan vorbește de un virus la stomac

Miercuri, Erdogan își anulase deja mai multe date din campania electorală din cauza bolii. Ministrul Sănătății, Fahrettin Koca, a explicat absența lui Erdogan prin îmbolnăvirea cu o "gastroenterită infecțioasă". Marți seara, șeful statului turc a fost nevoit să întrerupă un interviu în direct la televiziune. Presa de stat chineză și alte persoane au speculat că starea lui Erdogan ar putea fi mult mai gravă decât s-a raportat oficial. Consilierul prezidențial și directorul de presă Farhettin Altun a respins joi "categoric" "acuzațiile nefondate" pe serviciul online Twitter și a scris despre "dezinformare" în ceea ce privește informațiile despre un atac de

cord al lui Erdogan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cursă cap-coadă cu opoziția Kilicdaroglu

Erdogan a făcut numeroase apariții în campanie în ultimele săptămâni, în fața scăderii numărului de voturi în sondaje.

Sondajele prevăd o cursă cap la cap în alegerile din 14 mai cu candidatul opoziției Kemal Kilicdaroglu sau o victorie a contestatarului social-democrat.
Cu două săptămâni bune înainte de alegerile prezidențiale din Turcia, președintele în exercițiu Erdogan trebuie să ia o pauză în campania electorală. El și-a anulat mai multe întâlniri din cauza unor probleme de sănătate. după întreruperea bruscă a unui interviu televizat din cauza unor probleme la stomac, președintele turc Recep Tayyip Erdogan a anunțat o pauză în campania electorală.
El se recuperează la domiciliu, la sfatul medicilor, a anunțat el pe Twitter.
"Cu permisiunea lui Dumnezeu, ne vom continua programul", a adăugat președintele.

Erdogan avea planificate trei apariții de campanie în Anatolia. El a declarat că vicepreședintele Fuat Oktay îl va reprezenta la aceste evenimente. Președintele turc intenționează să participe la inaugurarea primei centrale nucleare din Turcia pe coasta de sud a țării. Întâlnirea este considerată una dintre cele mai importante apariții ale sale în campanie din această săptămână.

Citește și: Erdogan din Turcia deschide calea pentru aderarea Finlandei la NATO!

Citește și: 300 de ore de la cutremurul din Turcia- Care este bilantul?

Citește și: Turcii acuză neglijența guvernului pentru devastarea cutremurului!