Alex Bourceanu, primele declarații despre bătaia cu Gabi Tamaș la „Fiță cu Adiță”: „A fost o situație neprevăzută”. Au trecut opt ani de la incident

Editor Web: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 ian 2024, 01:20

Alex Bourceanu, primele declarații despre bătaia cu Gabi Tamaș la „Fiță cu Adiță”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, invitat a fost Alex Bourceanu.

În cel mai recent episod emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, invitat a fost Alex Bourceanu, un fost fotbalist cu o carieră impresionantă.

Alex Bourceanu, primele declarații despre bătaia cu Gabi Tamaș

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1707/20312677/1/alex-bourceanu-primele-declaratii-despre-bataia-cu-gabi-tamas.jpg

Alex Bourceanu a recunoscut că viața lui n-a fost mereu roz și că a trecut de multe ori prin momente dificile și prin eșecuri.

Totuși, și-a acceptat greșelile și crede că a avut de învățat din acestea.

Fostul fotbalist are o familie minunată, formată dintr-o soție admirabilă din toate punctele de vedere și din doi copii exemplari.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: ''M-a luat Poliția pe stradă, m-a întrebat de acte și m-a trimis acasă'' Milionarul Călin Donca, dezvăluiri despre primul loc de muncă și câte lipsuri a avut in copilarie

În cel mai recent episod din „Fiță cu Adiță”, Alex Bourceanu a dat detalii despre cariera sa de fotbal, despre transformările prin care a trecut pentru a fi sănătos, despre momentele de bucurie și tristețe din viața sa, despre eșecuri și reușite și despre prieteni și familie.

Aniversarea de căsătorie dintre Alex Bourceanu și soția lui s-a terminat cu un scandal

În 2015, la petrecerea aniversară de 12 ani de căsătorie ai lui Alex Bourceanu și soției sale a avut loc un scandal de proporții. El și fratele lui s-au luat la bătaie cu Gabi Tamaș, iar acum fostul fotbalist a făcut lumină în acest caz și a dezvăluit de la ce a pornit totul. 

Citește și: Motivul pentru care cariera lui Alex Puștiu a luat-o la vale. Artistul, destăinuiri la „Fiță cu Adiță”: „Astea mi-au pus stop în carieră și m-au ținut pe loc”

„Nu e o întâmplare fericită.  Eram simpatici dacă nu s-ar fi întâmplat. Dacă mă gândesc la nevastă-mea, s-a stricat petrecerea. Am împlinit 12 ani de căsătorie, chiar în perioada asta.

Tocmai am făcut 20. Bătaia nu e o chestie care să îmi facă plăcere sau care mă definește. Noi ne-am împăcat, am rămas prieteni. A fost o situație neprevăzută și pur și simplu s-a întâmplat. Cu fratele meu am o relație foarte bună, la fel ca și înainte”, a spus Alex Bourceanu.