Marinel, reacție neașteptată la adresa lui Radu! „Omule, exagerezi! Grădiniță de clasa zero ce ești! N-am zis nimic până acum! Exagerezi!” Iată ce și-au spus cei doi rivali, care se luptă pentru inima Cristinei

Autor: Ana Filip
Actualizat: 01 mai 2023, 19:00

Marinel a dat cărțile pe față și spus in fața tuturor că o place pe Cristina! „Dacă vreau să fac un cuplu cu Cristina, o să fac indiferent de oricine e în casa asta!” Radu, vizibil deranjat de atracția din ce în ce mai evidentă dintre Cristina și Marinel!

În Gala de duminică, concurenții din Casa iubirii au trăit emoții mari în așteptarea verdictului serii pentru aflarea Favoritului Săptămânii și nu a fost nimeni eliminat. În prima ediție din această săptămână, tensiunile s-au acutizat din nou în casă băieților, acolo unde, Cristina și Erisa au mers în vizită. Apariția Cristinei care s-a așezat pe canapea lângă Marinel, l-a bulversat din nou pe Radu, care s-a arătat deranjat de atitudinea celor doi și în cele din urmă a răbufnit și a spus tot ceea ce avea pe suflet.

Marinel, reacție neașteptată la adresa lui Radu! „Omule, exagerezi! Grădiniță de clasa zero ce ești! N-am zis nimic până acum! Exagerezi!”

În ediția de astăzi,  Radu a redeschis un subiect delicat, care de ceva timp îi da mari bătăi de cap și frământări teribile. Deși a decis să pună capăt relației lui cu Cristina din motive aparent banale, în prezent Radu trece prin momente dificile deoarece este măcinat de gelozie pe zi ce trece, din cauza apropierii din ce în ce mai evidente dintre Cristina și Marinel.

Citește și: Radu și Robert au pierdut imunitatea în fața lui Ionuț! Favoritul săptămânii din „Casa iubirii” este Ionuț. Robert a scos la iveală amenințările pe care le-a primit: „Mi-a zis că el mă dă pe mine afară când vrea el”

Cei doi rivali s-au contrat și în timpul Galei de duminică și au promis că în Gala viitoare se vor vota reciproc.

Mărul discordiei a fost Cristina, deoarece simpatia ei pentru Marinel și invers este din ce în ce mai evidență, motiv pentru care în inima lui Radu s-a declanșat din nou o criză de gelozie aprigă, deși nu recunoaște.

Întrebat de către Andreea Mantea dacă îl deranjează că fosta lui iubita își dorește să se apropie de un alt băiat din Casa iubirii, Radu a răspuns evaziv, încercând din răsputeri să pară indiferent, însă mimica fetei și replicile acide la adresa Cristinei i-au scos în evidență gelozia și frământările sufletești.

Andreea Mantea: Radu, te deranjează faptul că încearcă și Cristina să se apropie de un băiat?

Radu: Iar vorbim despre întrebarea asta?

Andreea Mantea: Nu vrei să începi o săptămâna nouă? Astăzi e o zi specială!

Radu: Vorbind ieri în Gala, când spunea toată lumea că e doar în mintea mea și că eu nu știu ce...

astăzi se votează amândoi cu smiley face!

Marinel: Era amuzant, grădiniță de clasa zero ce ești!

Radu: Va dați seama?

Andreea Mantea: Liniștiți-vă!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinel: Hai că exagerezi, omule! Exagerezi! Era amuzant!

Radu: De asta spuneam că abia aștept următoarea Gala!

Cristina: Radu, calmează-te!

Radu: Dar sunt foarte calm!

Marinel: Hai lasă-mă! Exagerezi deja! Încerci să dai aici în mine!

Andreea Mantea: Oameni buni, abia ați pornit la drum cu proiectul ăla! Ce faceți, va certați?

Marinel: Vai, că totul e penibil la el! Dar ce am făcut până la urmă? Că m-am uitat la ea și a zis că te votez și eu te votez! Exagerezi! Dacă vreau să fac un cuplu cu Cristina, o să fac indiferent de orice e în casă asta!

Radu: N-ai curaj! Pune-ți ambiția!

Marinel: Crezi că nu o să fac pentru că ești tu aici?

Cristina: Sunt de acord cu Marinel!

Citește și: Radu, criză de gelozie! Apropierea dintre Cristina și Marinel îl va scoate din minți pe Radu! „E enervant că ea încearcă să-mi facă înadins!”