La mulți ani! Leyla din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit talentata actriță Nazlı Çetin și unde și-a petrecut ziua de naștere

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 feb 2024, 02:30
video Foto(5)

Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look, la ceas aniversar! „Multe inimi pentru mine și pentru tinerețea mea” Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Nazlı Çetin și ce destinație minunată a ales pentru a-și petrece ziua de naștere!

Nazlı Çetin a făcut furori cu cele trei roluri jucate până în prezent, în producții de excepție și a devenit una dintre cele mai apreciate și admirate actrițe din tânăra generație în Turcia. Deși a început să joace pe platourile de filmare doar de trei ani, frumoasă actrița a dovedit un talent uriaș și o carisma aparte și a cucerit publicul cu aparițiile sale pe micile ecrane. Cel mai recent proiect de televiziune în care a jucat este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Leyla, sora lui rebelului Tolga, un rol magistral interpretat care

i-a adus mare succes și i-a deschis calea către o carieră strălucită.

La mulți ani! Leyla din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit talentată actrița Nazlı Çetin

Nazlı Çetin a venit pe lume pe 29 aprilie 2000, într-o familie înstărită din Istanbul, care i-a oferit o educație de seama și condițiile necesare pentru a studia în domeniu preferat.

În ciuda faptului că a visat încă din copilărie să devină o actrița celebra, destinul i-a deschis mai întâi calea către modeling, pe care a început să îl practice încă din liceu și a devenit rapid un fotomodel renumit și apreciat. Iar în 2019 frumoasa tânără s-a numărat printre cele 11 finaliste ale concursului Miss Turcia.

La vârsta de 18 ani, Nazli a decis, la îndemnul părinților ei să se înscrie la Facultatea de Limba Engleză, în cadrul Universității Bahçeşehir, însă nu a renunțat nici la marea ei pasiune pentru actorie.

Între timp această a urmat și o școală privată de teatru, iar în anul 2020 a fost cooptată în distribuția serialului Șeref Sözü, iar un an mai târziu în producția Doctorul minune și cel mai recent proiect este cel din 2022, când tânăra actrița s-a alăturat echipei de actori ai serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Leyla.

Pe 29 aprilie, Nazli Cetin a împlinit vârsta de 23 de ani și a ținut să le împărtășească și fanilor ei din mediul online momentele de bucurie trăite alături de cei dragi.

Tânăra actriță a ales să își petreacă ziua de naștere în minunata Cappadocia și a publicat câteva imagini superbe și un scurt mesaj de suflet, pe contul ei de socializare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„La mulți ani! Multe inimi pentru mine și pentru tinerețea mea, tinerețe și energie tinerească! Pentru a rămâne tânăr pentru totdeauna! Te iubesc Nazli!”, a scris Nazli Cetin pe contul ei de Instagram.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care frumoasa actriță Nazlı Çetin a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Leyla! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului? „Toate lucrurile bune se termină”

Citește și: Cine este și câți ani are carismatica Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea! Talentata actriță Nazlı Çetin s-a numărat printre finalistele concursului Miss Turcia în anul 2019!