„Nu, nu am divorțat eu, soția a cerut”. A avut Irina Tănase un rol în divorțul lui Liviu Dragnea de fosta lui soție?

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 mai 2023, 08:59

„Nu, nu am divorțat eu, soția a cerut”

Sursa: Captură KANAL D

Liviu Dragnea, om politic, este invitatul lui Mihai Ghiță în emisiunea ”În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2 și pe canalul de YouTube theXclusive.

Irina Tănase a fost iubita lui Liviu Dragnea, relație ce a durat 8 ani. Acest subiect a fost unul controversat din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi, aceasta fiind de 30 de ani. În emisiunea ”În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2 și pe canalul de YouTube theXclusive, Liviu Dragnea a vorbit despre relația pe care cei doi au avut-o.

Citește și: ”Este o altă lume, este o Românie la scară mai mică” Liviu Dragnea, despre momentul în care a ajuns la pușcărie

Ce are Liviu Dragnea de spus despre fosta lui iubită, Irina Tănase 

Liviu Dragnea a fost invitatul lui Mihai Ghiță în emisiunea ”În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2 și pe canalul de YouTube theXclusive, iar în cadrul acesteia, omul politic a dezvăluit câteva aspecte legate de relația pe care a avut-o cu Irina Tănase. Mihai Ghiță a scos în evidență că presa a speculat că perioada în care a apărut Irina Tănase în viața sa, era în aceeași perioadă în care era căsătorit cu fosta sa soție.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Întrebarea de pe buzele tuturor românilor, mai ales în acea perioadă, era dacă Irina a fost motivul dintre divorțul celor doi îndrăgostiți, iar Liviu Dragnea a clarificat situația.

„Nu, nu am divorțat eu, soția a cerut și i-am respectat decizia.”. Omul politic crede că aceste zvonuri legate de diferite aventuri pe care acesta le-ar avea, precum cea cu Ana Leonte, ce nu sunt adevărate, sunt scrise pentru audiență, vizualizări sau chiar pentru a îi forma o imagine de om neserios. 

Citește și: Cum i-a venit lui Liviu Dragnea ideea să-și lanseze propria emisiune culinară. Cine l-a inspirat pe fostul lider politic

De ce nu a venit fosta soție a lui Liviu Dragnea la nunta fiului lor?

În presă s-au format diverse idei din care reiese faptul că fosta soție a lui Liviu Dragnea nu ar fi vrut să ia parte la nunta fiului lor din cauza relației acestuia cu Irina Tănase. După ani de zile, Liviu Dragnea a decis să răspunsă acestui zvon, în emisunea ”În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2 și pe canalul de YouTube theXclusive.

„Nu, nici vorbă. Pur și simplu nu a putut să vină pentru că nu s-a simțit bine. Atunci a trecut printr-o perioadă nu foarte bună.”. Acesta crede că zecile de articole în care se scria despre motivul pentru care fosta lui soție nu a putut să participe la nunta fiului lor au fost scrise pentru a îl face să arate ca un monstru.  

Citește și: Liviu Dragnea are propria emisiune de gătit, pe Youtube. Ce rețetă surprinzătoare a preparat în primul episod

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.