Cinci avantaje ale sistemelor de hale metalice de mici dimensiuni

Author: Diana Tilă

Halele metalice sunt constructii care si-au dovedit valoarea in diverse domenii, de la industrie, comert, logistica si pana la agricultura, fiind utilizate intens in ultimele doua sute de ani. In ceea ce priveste dimensiunile s-au remarcat, in special, cele cu deschideri foarte largi, spatii in care erau organizate activitati industriale de mare amploare. In ultima vreme se impune pe piata un nou trend, si anume cel al sistemelor de hale metalice de mici dimensiuni, ce pot fi folosite pentru debutul unor afaceri sau chiar pentru depozitarea bunurilor personale.

Sistemele complete de cladiri modulare de tip hala metalica au numeroase avantaje fata de spatiile construite prin utilizarea unor solutii tehnice conventionale, cum ar fi zidaria sau lemnul. Pe site-ul lindab.ro este disponibil un kit special de hala metalica, ce are dimensiuni reduse, fiind, astfel, potrivit pentru plasarea in curti cu suprafata redusa. Kitul a fost special dezvoltat, urmarindu-se modularitatea, raportul corect calitate - pret, costurile minime de intretinere si montarea simpla si rapida.

Iata cele cinci avantaje ale sistemelor de hale metalice de mici dimensiuni!

1. Un astfel de kit este disponibil intr-o gama variata de marimi cu deschideri de la 8 la 12 metri, cu travee de 5 sau 6 metri si cu lungimi reprezentate de multiple de travee sau combinatii de 5 sau 6 metri. Inaltimea la streasina este disponibila in doua variante, cea de 3 metri si cea de 3,5 metri, iar unghiul acoperisului este de 14 grade, suficient pentru scurgerea apelor pluviale sau pentru a nu favoriza acumularea de zapada in timpul iernii.

2. Structura de rezistenta a kitului este reprezentata de piese din otel de cea mai buna calitate, sub forma unor stalpi, contravanturi, grinzi, rigle longitudinale, panele de acoperis si montanti verticali. Toate componentele sunt realizate in asa fel incat sa se imbine cu precizie, conexiunile fiind realizate prin intermediul unor suruburi foarte rezistente, nefiind necesara sudura, ceea ce usureaza foarte mult activitatea de montaj. Dupa finalizarea fundatiei, hala metalica de mici dimensiuni poate fi terminata in doar cateva zile, ceea ce este un avantaj evident.

3. Inchiderea halelor metalice de mici dimensiuni se poate face cu o varietate de materiale, dintre care se remarca tabla cutata sau ondulata sau casetele de fatada. Aceste elemente pot fi montate in diverse mixuri, acelasi lucru fiind posibil si legat de culorile elementelor de inchidere, ce sunt disponibile in zeci de variante. Stratul de acoperire ce ofera culoare este in acelasi timp unul rezistent la intemperii si la radiatii ultraviolete, ceea ce inseamna o rezistenta sporita in timp.

4. Proiectarea halelor metalice este facuta in asa fel incat se consuma o cantitate minima de materiale, neinregistrandu-se pierderi insemnate. Kitul este asamblat mai intai la locul de productie, demontat si transportat ulterior la locul de destinatie. In acest mod se obtine garantia existentei tuturor pieselor.

5. Halele metalice de mici dimensiuni pot fi dotate cu usurinta cu diverse tipuri de porti, inclusiv cele de tip garaj sau cele industriale si cu ferestre de marimi variate. Proiectarea se face impreuna cu clientul, ceea ce permite obtinerea cu exactitate a cladirii dorite si necesare.

In concluzie, persoanele care au nevoie de un spatiu de dimensiuni reduse pentru debutarea unei activitati economice sau pentru a pastra in siguranta obiectele personale, pot apela cu incredere la kiturile specializate de hale metalice.

 

Sursa foto: lindab.ro

 


Maria Pătrașcu, medic specialist psihiatru, a adus în prim-plan, în cadrul emisiunii „Follow us!”, câteva semne după care putem recunoaște o persoană narcisistă.