Ce face Monica Odagiu la o lună de la accidentul mortal din centrul Capitalei: ''Un pic de bine''

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 feb 2024, 05:25

Ce face Monica Odagiu la o lună de la accidentul mortal din centrul Capitalei

Sursa: Facebook Monica Odagiu

După câteva săptămâni în care actrița a fost absentă de pe rețelele de sociale, actrița a revenit, în încercarea de a se vindeca.

Timp de aproape o lună, Monica Odagiu a atras atenția presei, din cauza accidentului în care a fost implicată, iar după o perioadă în care a decis să ia o pauză de la rețelele sociale, aceasta și-a făcut marea revenire.

Citește și: Monica Odagiu a luat o decizie importantă, la aproximativ trei săptămâni de când a lovit mortal un bărbat: „Una dintre cele mai grele perioade trăite de mine”

Ce face Monica Odagiu la o lună de la accidentul mortal din centrul Capitalei

După o lună de la accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu, incident din care a rezultat decesul unui bărbat de 33 de ani, actrița a decis să facă primii pași spre vindecare. După o perioadă în care aceasta nu a mai fost activă în mediul online, aceasta a decis să își reia activitățile ce o făceau fericită, printre care și aparițiile pe scena de teatru, dar și reconectarea cu fanii prin intermediul rețelelor sociale.

„Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea.”, a anunțat actrița pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prin intermediul rețelelor de socializare, aceasta și-a anunțat admiratorii că va putea fi văzută iar pe scenă, începând cu luna mai, atunci când va relua toate spectacolele și concertele.

Citește și: Monica Odagiu, pusă în fața mamei băiatului decedat în accident. „Vă rog să mă iertați, nu am vrut"

Monica Odagiu a fost implicată într-un accident mortal

Motivul pentru care Monica Odagiu a ales să ia o pauză de la rețelele de socializare, dar și de pe scena de teatru a fost accidentul mortal în care a fost implicată. Acest accident s-a produs la data de 9 aprilie, pe strada Știrbei Vodă, în zona Bisericii Luterane din București.
Bărbatul ce a fost implicat în accident, în vârstă de 33 de ani, și-a pierdut viața.

Actrița spunea atunci că acesta s-a aruncat în fața mașinii, așteptând momentul potrivit, astfel încât să nu mai poată să facă ceva. Monica Odagiu a fost testată cu aparatul alcooltest și cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind zero.
Și iubitul Anei Odagiu, sora Monicăi, a făcut declarații cu privire la accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. „S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuia.
Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală, cert este că s-a întâmplat asta. Mai multe detalii nu putem oferi acum, până nu se termină ancheta poliției. În rest, cam atâta pot să vă spun”, a spus el, potrivit libertatea.ro

Citește și: Rezultatul autopsiei bărbatului lovit mortal de actrița Monica Odagiu. La ce concluzie au ajuns medicii legiști