Theo Rose, trasă la răspundere de Anghel Damian. Viitoarea mămică nu s-a putut abține: „Ce îi zic eu când ne-om vedea?”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 mai 2023, 23:00

Aceasta le-a spus fanilor că a „furat” hainele partenerului

Sursa: Instagram

Mai este puțin și Theo Rose și Anghel Damian își vor cunoaște copilul. Până atunci, artista se bucură la maximum de perioada pe care o traversează și face haz de necaz de tot ceea ce i se întâmplă.

Theo Rose va naște în această vară și, în mai puțin de trei luni, îl va ține în brațe pe Sasha Ioan și va putea să întemeieze, alături de Anghel Damian, o familie. De când a rămas însărcinată, aceasta le-a dat mai multe detalii fanilor despre cum evoluează lucrurile.

Theo Rose, trasă la răspundere de Anghel Damian

Deoarece sunt împreună de câteva luni și locuiesc și împreună, deoarece Theo Rose este însărcinată, cei doi își permit anumite lucruri.

Tocmai din acest motiv, Theo Rose a plecat de acasă cu treabă, dar a plecat îmbrăcată cu hainele prietenului ei.

În mașină, în drum spre locul în care trebuia să ajungă, aceasta le-a spus fanilor că a „furat” hainele partenerului și le-a cerut să îi spună dacă scuza pe care o are pentru acest lucru pare destul de credibilă.

„M-am îmbrăcat cu hainele lui Anghel și m-am gândit ce îi zic eu când m-o vedea și vă zic și vouă, ca să-mi ziceți dacă credeți că o să funcționeze această vrăjeală.

«Ce faci?». Așa, cutare...

Citește și: Theo Rose a vorbit public despre ultimele experiențe din viața sa: „Când îl calc pe coadă, îmi arată el mie”. Cu ce probleme se confruntă artista, în ultimul trimestru de sarcină

«Dragul meu, în calitate de stilist al tău personal, m-am gândit să îți propun această variantă de ținută la care tu nu te-ai gândit, că, pe manechin, poți să îți dai seama mai bine dacă piesele funcționează în varianta asta ca textură, ca print, ca fitting, dacă vrei, să-mi zici».

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și, ca să îl păcălesc, să îl conving să facă cu mine un videoclip în care fac așa, că cică trag eu de haine și le transfer la el, dacă vrea să se îmbrace cu ele.

Nu cred că vrea. Dar dacă o vrea? Poate îl conving”, a povestit aceasta, în mediul online.

Theo Rose nu a putut petrecere de 1 mai

Theo Rose se numără printre persoanele publice care obișnuiau să petreacă de 1 mai, dar, de când este însărcinată, acest lucru nu mai este posibil, motiv pentru care, și-a exprimat nemulțumirea.

În stilul caracteristic, aceasta i-a anunțat pe cei care se distrează că va veni o vreme în care nici ei nu vor mai petrecere și vor sta ca ea, acasă, când toată lumea se distrează. Cu toate acestea, a spus că, la următoarea petrecere, va merge cu fiul ei,  pentru a putea să cânte.

Citește și: Cum arată Theo Rose, însărcinată în șapte luni. Artista radiază de fericire în ultimul trimestru de sarcină

 „Cum e mă? Vă trăiți tinerețea, hă? Lasă, că ajungeți voi ca mine! La anul, de nu voi cânta cu fiul meu în cârcă, trap cânt, trap, vin și când trap. M-am supărat, că eu stau acasă cu burta mare, mănânc”, a glumit aceasta.