Eliminarea care a zguduit platoul ”Bravo, ai stil!” Constanția, Milena și Luiza sunt propuse spre eliminare. Cine este concurenta care a obținut cele mai puține voturi din partea publicului

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 05 feb 2024, 05:45

Eliminarea care a luat pe toată lumea prin surprindere

Sursa: Instagram

Trei concurente sunt propuse spre eliminare în gala concept a săptămânii. Pentru una dintre ele competiția va lua sfârșit în această seară.

Beatrice este câștigătoarea galei din această săptămână și, totodată, favorita publicului. La polul opus, trei concurente sunt propuse spre eliminare. Pentru Constanția, Milena sau Luiza  competiția se va încheia în această seară. 

Eliminarea care a luat pe toată lumea prin surprindere

Cursa pentru titlul de cea mai stilată femeie din România se va opri pentru una dintre cele trei concurente. Emoțiile ating cote maxime în platoul Bravo, ai stil, Constanția, propunerea concurentelor spre eliminare, Milena și Luiza, concurenta cu cele mai puține steluțe, stau ca pe ghimpi în așteptarea verdictului.

Pentru că Diana este cea mai nouă concurentă, ei bine, aceasta are imunitate și nu poate fi propusă spre eliminare. De asemenea, Andreea și Beatrice au și ele imunitate, astfel nu pot fi propuse spre eliminare. 

Citește și: Istoria se repetă la Bravo, ai stil. Iris este noua pradă a urmăritorilor falși. Cum explică concurenta creșterea pe care a avut-o contul ei de socializare

Andreea: Deși nu vreau să plece nici Luiza, dar vreau să rămână Milena și Constanția.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ilinca Vandici a pus stop vot, pentru una dintre concurente visul de a câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România se oprește aici și acum.

Ilinca Vandici: Vom vedea împreună cine este concurenta care se clasează pe prima poziție în preferințele telespectatorilor. Dacă acea concurentă este una dintre voi trei, se salvează automat de la eliminare. Așadar, preferată telespectatorilor în această săptămână este: Beatrice...Fetelor,

vedem în clipele care urmează rezultatul în urma voturilor telespectatorilor.

Concurenta care a obținut cele mai puține voturi din partea publicului este Luiza. Pentru Luiza competiția a luat sfârșit în această seară. Constanția și Milena au scăpat ca prin urechile acului.

Citește și: „Ție nu-ți place. Te pufnește râsul” Look-ul Carinei i-a lăsat mască pe jurați: ”Zici că-s prințul, și cu cămașa aia albă”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.