''Mamei mele, Dumnezeu să o odihnească, îi trimiteam 1000 de euro pe lună'' Adevărul despre relația lui Marcel Pavel cu familia lui

Autor: Bianca Vidoi

De ce nu a mai vorbit Marcel Pavel cu fratele lui timp de 6 ani?

Sursa: Captură KANAL D

Duminica aceasta, Marcel Pavel a fost invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune de interviuri portret, difuzată la 22:30, la Kanal D.

Marcel Pavel este un cunoscut artist din țara noastră, iar acesta a acceptat să răspundă întrebărilor legate de viața sa personală și profesională în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 22:30, la Kanal D.

Citește și: Câți copii are Marcel Pavel? „Sunt cu bun simț copiii mei, sunt foarte bine educați”

Drama prin care a trecut fratele lui Marcel Pavel

Marcel Pavel s-a născut la data de 4 decembrie 1959 în localitatea Independenţa din judeţul Galaţi. Deși acesta s-a născut în Galați, acesta a copilăriit în Câmpulung Muscel, după ce părinții săi au decis să se mute, când artistul avea doar 3 ani. De-a lungul anilor, artistul a venit cunoscut atât în România, cât și în străinătate, însă viața sa personală și mai ales familia lui a stat departe de ochii curioșilor.

Marcel Pavel provine dintr-o familie numeroasă, acesta are o soră pe nume Gina și doi frați, pe nume Micky și Gigi. Cum tatăl lor a fost violonist, iar bunicul a fost rapsod popular și frații și sora lui Marcel Pavel au deveniți pasionați de muzică și activează în acest domeniu. 

Fratele lui Marcel Pavel a suferit un infarct și a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă, iar după doar o lună, acesta a fost diagnosticat cu ocluzie intestinală.

În această perioadă, Marcel Pavel l-a susținut financiar pe fratele lui, oferindu-se să îi plătească cele două operații, ce au ajuns să coste aproximativ 30.000 de euro. 

„Nu sunt așa un mare cheltuitor, eu mi-am ajutat familia tot timpul! Mamei mele, Dumnezeu să o odihnească, îi trimiteam 1000 de euro pe lună. Treizeci de ani asta am făcut eu, când am început să-mi permit. Am ajutat familia, pe sora mea, pe frații mei i-am ajutat cu ce am putut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe fratele meu care a avut un infarct, cel mijlociu, a fost operat pe cord, apoi a făcut ocluzie intestinală, am cheltuit cred că vreo 30.000

de euro. Sunt niște economii pe care probabil că faci un efort enorm să reușești să strângi un bănuț, dar când e vorba de familie, pentru mine este pe primul plan. De ce să am eu și ei să nu aibă?! Adică ce fericire mai am eu, înseamnă că sunt un egoist! Trăim decent, suntem uniți, dar nu suntem bogați!', declara acesta, potrivit viva.ro.

Citește și: Marcel Pavel, drumul de la sărăcie la o carieră de succes. Ce studii are cunoscutul cântăreț?

De ce nu a mai vorbit Marcel Pavel cu fratele lui timp de 6 ani?

Marcel Pavel a a acceptat să răspundă întrebărilor legate de viața sa personală și profesională în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 22:30, la Kanal D. Acesta a discutat despre cele mai sensibile subiecte din viața sa, iar unul dintre acesta fiind relația cu fratele său. 

„Nu aș vrea să dezvolt acest subiect, este un lucru de familie care nu se poate prezenta aici. Nu-i nimic grav, dar nu îmi place să spăl rufele în public când e vorba de familia mea, știți? Nu a fost nimic grav, mai mult orgolii. Nu a fost vorba despre Gigi care a scăzut din punct de vedere profesional, a fost despre Micky, el s-a îmbolnăvit, a făcut un infarct, a făcut operație pe cord, a început o scădere a nivelului profesional și îl afecta chiar și pe plan mental.

O dezamăgire din aceasta a neputinței, dar ceea ce priește conflictul cu frații, nu poate fi mereu o fericire tot timpul, ne certăm, ne contrazicem, apar și nemulțumiri, nu știu dacă poate fi vorba de invidie. Dar apar anumite momente în care ai nevoie de o pauză efectiv. Nu ai ce să spui.”, a spus Marcel Pavel la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Sacrificiul suprem făcut de Valentina, soția lui Marcel Pavel, pentru a putea să fie împreună: „A renunțat la tot pentru mine”. Cât înseamnă gestul acesta pentru artist