A luat sau nu Marcel Pavel bani de la stat să spună că are COVID?! Artistul a spus adevărul la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: "Au fost mai mulți artiști"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 06 feb 2024, 01:25

Marcel Pavel, artistul cu voce de aur, a venit la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În 2020, Marcel Pavel a fost diagnosticat cu Covid-19. Atunci, artistul a fost internat la Institutul „Matei Balș” și a fost supus unui tratament medicamentos. Însă, acesta a fost acuzat că a primit bani pentru a minți despre îmbolnăvirea cu COVID-19. Iată care este, de fapt, adevărul!

Citește și: Câți copii are Marcel Pavel? „Sunt cu bun simț copiii mei, sunt foarte bine educați”

Marcel Pavel a fost acuzat că a mințit că are COVID

Cântărețul Marcel Pavel a povestit în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” că, în momentul în care s-a infectat cu COVID-19, a fost acuzat de faptul că a mințit în legătură cu boala și că ar fi primit și bani.

Artistul a fost acuzat că a luat 500 de mii, 300 de mii, 100 de mii și 5 mii.

Însă, cântărețul a mărturisit că totul este o minciună și totul ar fi pornit de la un ziarist.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Marcel Pavel, drumul de la sărăcie la o carieră de succes. Ce studii are cunoscutul cântăreț?

 "M-a durut foarte tare, mă durea fiecare cuvânt spus de necunoscuți, pe care nu-mi doresc să-i fi cunoscut vreodată. Au gândit despre mine că, eu pot gândi așa și pot fi așa. Să pot lua bani ca să mă îmbolnăvesc sau să promovez o boală, un virus care a nenorocit toată planeta.

Mă așteptam la empatie, mă așteptam la empatie din partea românilor mei. Să spună: "Suntem alături de Marcel Pavel, e artistul nostru pe care îl îndrăgim sau nu." Dar să se ajungă la blesteme și să mă pună la zid... Eram paria națională, la nivel național.

Mi-au spus că prima dată am luat 500 de mii de la președintele statului, apoi de la prim-ministru 300 de mii, apoi de la un moderator foarte cunoscut 100 de mii.

A început să scadă pe zi ce trecea, a ajuns la 5 mii. Vă dați seama de modul de gândire al românului la nenorocirea compatriotului său?! Am fost extrem de dezamăgit! Nu am fost doar eu acuzat, au fost mai mulți artiști și oameni de radio.

A pornit de la un coleg de-al dumneavoastră, un fost coleg, nu vreau să-i dau numele. A fost singurul ziarist căruia i-am răspuns și i-am spus de ce sufăr și în ce pericol mă aflu.

I-am spus că sunt într-o stare foarte gravă, iar seara a ajuns la toate posturile de televiziune: "Marcel Pavel nu are nimic, e sănătos tun. A mințit!"", a mărturisit Marcel Pavel la" 40 de întrebări cu Denise Rifai".