Masacru într-un mall din Texas. „Am început să alergăm. Copiii erau călcați în picioare”

Autor: Bianca Vidoi

Masacru într-un mall din Texas

Sursa: PixaBay

Un bărbat înarmat a început să împuște oameni într-un mall din zona Dallas sâmbătă, omorând opt și rănind alte șapte persoane.

Omul înarmat a ieșit dintr-o mașină și a început să împuște oameni în mall, astfel a început să se formeze o panică de nedescris, sutele de persoane căutând cât mai repede cea mai apropiată ieșire.

Citește și: Victimele masacrului de la Belgrad au fost conduse pe ultimul drum. Printre victime se numără și fiica antrenorului de la SCM Zalău

Masacru într-un mall din Texas

Bărbatul a oprit mașina, urmând să coboare și să înceapă să tragă la întâmplare spre oamenii ce se aflau la intrarea spațiului comercial. Martorii ce au supraviețuit atacului au povestit cum au văzut mai multe victime, inclusiv unele care păreau a fi copii, dar și un ofițer de poliție și un agent de securitate din mall care păreau să fie inconștienți la sol. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un ofițer de poliție se afla în zonă, iar auzind focurile de armă, în jurul orei la 15:36, a ajuns la locul în care avea loc masacrul și a reușit să îl împuște mortal pe atacator. „Ofițerul l-a atacat pe suspect și a neutralizat amenințarea. Apoi a chemat personalul de urgență. Nouă victime au fost transportate la spitalele locale de către Departamentul de Pompieri Allen. Nu mai există o amenințare activă.”

a scris departamentul de poliție pe Facebook. 

Departamentul de poliție a anunțat prin intermediul paginii de Facebook și că nouă victime au fost duse la spitale, cu vârste cuprinse între 5 și 61 de ani, însă starea de sănătatea a acestora nu este făcută publică.

Citește și: Cum s-a produs atacul din biserica din Hamburg. Criminalul și-ar fi luat viața, după ce a ucis mai multe persoane

Momente de groază pentru oamenii din mall

Sute de oameni ce au fost martori la nefericitul incident au stat afară pentru a îi putea ajuta pe polițiști să afle mai multe despre masacrul ce a avut loc. Oamenii ce se aflau în magazine au început să plece agitați înainte ca angajații să îi trimită în cabinele de probă și apoi într-o cameră din spate care se poate încuia. 

După ce li s-a spus că pot elibera locul, oamenii au mers în mall, unde era un adevărat masacru. Cadavrele erau acoperite cu prosoape albe, prăbușite peste saci de pe pământ. Mi-a rupt inima să ies și să văd asta. Mă rog să nu fie copii, dar arăta ca niște copii.”, spune un supraviețuitor, potrivit sbsun.com.

 

Taguri: