Schimbarea de look pe care a făcut-o Diana Dumitrescu. Fiul ei a vrut să o dea afară din casă

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 07 feb 2024, 01:30

Fiul ei a vrut să o dea afară din casă

Sursa: Captură KANAL D

Diana Dumitrescu este cunoscută pentru părul ei blond, dar și pentru eleganța pe care o are, iar o schimbare de look nu trece neobservată.

Cunoscuta actriță a decis să dezvăluie motivul pentru care a fost nevoită să renunțe la culoarea de păr ce o consacra, dar și care a fost reacția băiatului ei atunci când a văzut-o.

Citește și: Peste ce nu ar putea să treacă Diana Dumitrescu sub nicio formă în mariajul cu soțul său: ”Când ești căsătorit, cu copil acasă, să vii tu să-mi aduci pe vreuna”

Schimbarea de look pe care a făcut-o Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu a fost invitată la ediția de duminică, 7 mai 2023, a emisiunii „Teo Show”, iar Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii, aproape că nu a mai recunoscut-o. Diana Dumitrescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră, iar look-ul cu care fanii săi, dar și fiul ei, s-au obișnuit era părul ei lung și blond.

Deși nu este prima dată când aceasta face o schimbare de look, amintind de o perioadă în care aceasta a decis să se tundă scurt, însă această schimbare nu a fost pe gustul ei, admiratorii nu se așteptau să o vadă pe actriță cu părul mai scurt și șaten. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Eu te știam blondă platinată.”, spune Teo Trandafir, iar răspunsul actriței este motivul pentru care a decis să renunțe la look-ul pentru care este cunoscută de admiratorii ei, dar și de membrii familiei. „Nu mai pot. Nu mai duce. A zis așa ca tine scurt și am încercat, dar nu m-am regăsit. Am lăsat părul să crească, după care am avut multe alte întâmplări cu el, mi-am cam bătut joc de el și a zis că dacă nu am grijă de el, nu o să mai crească și o să se rupă.

Blond platinat nu mai pot pentru că nu mai ține, înseamnă că este momentul pentru o schimbare.”

Admiratorii actriței nu au fost șocați de această schimbare de look a ei, însă cel ce nu a putut trece peste a fost chiar fiul ei, ce voia să o dea afară din casă. Aceasta a prezentat un film în platoul emisiunii în care băiatul era șocat de schimbare, începând chiar să plângă.

„El a plâns cam 20 de minute, s-a pus pe jos, m-a dat afară din casă, să plec și să mă întorc cum mă cunoaște el că eu nu sunt așa, că nu e părul și să fac ceva.”

Citește și: Ce compromisuri face Diana Dumitrescu în relația cu soțul ei? Actrița se declară o femeie extrem de geloasă