„Îngerii să te poarte pe aripi”. Cine este Ramona, femeia găsită la 7 metri adâncime în lacul Snagov, după ce a căzut de pe skijet

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 mai 2023, 10:21

Ramona avea doar 27 de ani și era pasionată de muzică

Sursa: facebook, antena3.ro

Ramona și-a pierdut viața la doar 27 de ani, după ce a decis să iasă la o plimbare cu skijet-ul pe lacul Snagov. Aceasta a căzut de pe skijet, iar trupul neînsuflețit i-a fost scos la suprafață de la o adâncime de șapte metri.

Două femei au căzut în lacul Snagov, vineri, 5 mai, iar una dintre ele a murit, fiind scoasă de scafandri de la o adâncime de șapte metri. A doua persoană a fost scoasă la scurt timp după incident, de către martori.

Cine este femeia care a murit în lacul Snagov, în timp ce se plimba cu skijet-ul

După mai bine de trei ore de căutări, Ramona a fost găsită fără suflare, pe fundul lacului Snagov, la o adâncime de șapte metri.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea și a trebuit să fie confirmat decesul.

Ramona avea doar 27 de ani și era pasionată de muzică, luând lecții chiar de la o persoană apropiată din familie. În ciuda faptului că avea toată viața înainte, o banală plimbare cu skijet-ul i-a fost fatală. Pasiunea ei, sporturile nautice, este cea care i-a curmat viața.

Citește și: A fost găsit trupul celui de-al doilea bărbat dispărut, după ce barca în care se afla s-a răsturnat în Mureș. Doi copii încă sunt căutați

Cea de-a doua femeie, care se afla cu ea pe skijet, a fost salvată în ultimul moment. Totul a început în jurul orei 21:00, când acestea au părăsit petrecerea la care se aflau și au decis să se plimbe cu skijet-ul. Acesta era condus de cea de-a doua femeie, în vârstă de 41 de ani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce a efectuat un viraj greșit, skijet-ul s-a răsturnat, iar cele două au căzut în lac. Femeia de 41 de ani a ieșit la suprafață, deoarece știa să înoate, după care, martorii au ajutat-o să ajungă pe mal.

Căutările Ramonei au început imediat și au luat parte trei bărci cu salvatori, dar și un echipaj de scafandri, fiind nevoie de un sonor, pentru ca aceasta să fie găsită.

După trei ore, în largul lacului, la șapte metri adăncime, a fost găsit trupul neînsuflețit al tinerei.

Ramona a murit din cauza faptului că nu purta vesta de salvare

Ramona s-ar fi putut salva, dacă ar fi purtat vestă de salvare. Gazda petrecerii la care tânăra a participat susține că totul s-a petrecut în doar câteva minute și că ambele puteau deceda, dacă nu se intervenea imediat.

Citește și: Cele patru persoane dispărute în apele râului Mureș sunt de negăsit. „Ne rugăm la Dumnezeu să-i scoată la mal”

„N-a plecat niciuna cu vestă, inconştiente. Nu ştiu ce au făcut acolo, s-au învârtit în cerc, nu ştiu. Erau plecate de cinci minute, şapte minute. Când am ajuns acolo, skijet-ul era într-o parte. Cred că, într-un viraj, cea din spate a tras, altfel, nu aveau cum să pice amândouă.

Se îneca şi cealaltă, dacă nu mă duceam”, a precizat Alex Andronescu, conform observatornews.ro.

 

 

 

Taguri: