Deea Maxer, mesaj pe o rețea socială pentru Dinu Maxer: „Nu m-am gândit la despărțire”. Ce face bruneta la câteva zile după oficializarea relației cu Robert

Autor: Lavinia Medrea

Deea Maxer, mesaj pe o rețea socială pentru Dinu Maxer

Sursa: Instagram Dinu Maxer/Deea Maxer/TikTok Deea Maxer - colaj Kanal D

La peste o lună de când a anunțat că divorțează de Dinu Maxer, Deea Maxer s-a afișat mai fericită ca niciodată cu noul ei iubit. Acum, bruneta a transmis un mesaj care pare să fie adresat fostului soț.

Deea Maxer a fost împreună cu Dinu Maxer 18 ani, iar căsnicia lor a luat sfârșit în urmă cu mai bine de o lună. Vestea a fost șocantă pentru toți fanii cuplului, dar acum fiecare încearcă să-și vadă de viața lui.

Deea Maxer, mesaj cu subînțeles pentru Dinu Maxer

Dinu Maxer a fost primul care a încercat să-și refacă viața după divorț.

Din păcate, noua relație nu a durat prea mult, deoarece iubita artistului a fost copleșită de comentariile răutăcioase primite din partea oamenilor.

Deea Maxer și-a văzut și ea de fericirea ei și s-a cuplat cu un bărbat brunet, pe nume Robert, cu care pare foarte fericită. Tânărul este pasionat de motociclete și este specialist în vânzări și achiziții auto. Se pare că Deea are încredere în potențialul relației pe care o are acum.

Citește și: Prima reacție a iubitului Deei Maxer, după ce relația a fost asumată public de cei doi. Aceștia nu mai ascund faptul că formează un cuplu

Totuși, cu puțin timp în urmă, Deea Maxer a postat un TikTok care a dus la îndoieli din partea urmăritorilor ei. Aflată în mașină, bruneta asculta o melodie în care se cântă despre regretul de după despărțire.

Lumea s-a gândit, inevitabil, că mesajul este pentru Dinu Maxer.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu m-am gândit, nu m-am gândit la despărțire, acum când eu credeam mai mult în dragoste, eu îți doresc să ai noroc și fericire, și uită-mă, sunt trecător în viața ta”, este

melodia ascultată de Deea Maxer, pe contul ei oficial de TikTok.

@deeamaxer Piesa asta iese hit #hit #romania #andra #radio #viral #tiktok #deeamaxer ♬ sunet original- Deea Maxer

Deea Maxer este „bună de măritat”

În urmă cu mai bine o lună, Deea și Dinu Maxer au anunțat, pe Instagram, că divorțează. Dacă până atunci făceau totul împreună, iată că Deea Maxer trebuie să se descurce și singură de acum încolo. 

Vedeta este cunoscută și pentru rețetele de mâncare pe care le face. De fiecare dată când gătește, Deea Maxer împărtășește cu urmăritorii ei de pe Instagram tot ce prepară, iar oamenii apreciază faptul că este o gospodină bună.

Citește și: Deea Maxer, îndrăgostită până peste cap! Imaginea care a topit inimile fanilor: „Pentru femeia din tine, viața acum începe”

Deea Maxer demonstrează zi de zi că este o femeie independentă și că se vindecă din ce în ce mai bine în urma divorțului de Dinu Maxer. Ieri, bruneta a fost singură la cumpărături și a achiziționat tot ce avea nevoie pentru a face niște preparate delicioase. Pe lângă asta, și-a cumpărat și un buchet de lalele, pentru că orice femeie își poate cumpăra flori și se poate face fericită singură, iar Deea Maxer este una dintre acele femei.

„Zi de gătit și aprovizionare! Acel moment când ți-e foame la cumpărături”, este mesajul transmis de Deea Maxer, alături de o fotografie cu un cărucior de cumpărături plin cu alimente și cu un buchet de lalele roșii.