LIVE UPDATE Ziua 443 de război în Ucraina: Ucraina ar fi început unele „operațiuni ofensive”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 mai 2023, 15:52

De luni de zile, orașul Bahmut este martorul unora dintre cele mai sângeroase lupte de pe front

Sursa: pexels

În a 443-a zi de război, Ministerul Apărării din Rusia a negat afirmația conform căreia armata ucraineană ar fi alungat, din Bahmut, armata rusă, de pe o distanță de doi kilometri. Sursa a precizat că situația militară este sub control

UPDATE ORA 15:00. Ucraina ar fi început unele „operațiuni ofensive”

Ministrul Apărării rus susține că armata ucraineană a început „operațiuni ofensive” de-a lungul liniei de front în apropiere de Soledar, susține postul oficial de știri al Ministerului Apărării.

În asalt, ar fi fost folosite 40 de tancuri și peste o mie de soldați.

UPDATE ORA 13:00. Rusia se apără în ceea ce privește alegerile din Turcia

Rusia susține că nu s-a implicat în alegerile din Turcia, la mijloc fiind vorba de acuzații nefondate, venite din partea persoanelor mincinoase. Afirmațiile au fost făcute de Kemal Kilicdaroglu, rivalul principal al lui Erdogan.

UPDATE ORA 11:30. Armata ucraineană, acuzată că atacă baza principală

Comandantul Flotei ruse a Mării Negre a precizat că apărarea flotei trebuie să fie mai puternică, deoarece dronele ucrainene o atacă.

Aceasta se face în Sevastopol, Crimeea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„În legătură cu amenințarea atacurilor cu sisteme robotice de suprafață și subacvatice, am sporit apărarea tehnică a bazei principale a flotei și a zonelor de ancorare a navelor", a declarat viceprimarul Viktor Sokolov.

UPDATE ORA 10:00. Armata ucraineană avansează la Bahmut

Armata ucraineană reușeste să avanseze din ce în ce mai mult. Conform ultimului raport, a înaintat cu doi kilometri și, în ultima săptămână, nu a mai pierdut nicio poziție, susține ministrul adjunct al Apărării de la Kiev.

Conform acestuia, armata rusă „nu a reușit să pună aplicare planurile avute” și „a suferit pierderi grele de efective”.

UPDATE ORA 08:30. Ucraina ar fi străpuns liniile rusești din Bahmut

De luni de zile, orașul Bahmut este martorul unora dintre cele mai sângeroase lupte de pe front. Conform Institutului pentru Studiul Războiului, este posibil ca armata ucraineană să fii străpuns o parte din liniile rusești, în contraatacurile limitate începute în apropiere de Bahmut.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.