Hande Erçel și-a găsit fericirea după despărțirea de Kerem Bürsin. Iată în brațele cui se află actrița acum

Autor: Bianca Vidoi

Hande Erçel și-a găsit fericirea după despărțirea de Kerem Bürsin

Sursa: Facebook Hande Erçel

Hande Erçel a găsit bărbatul care o face cu adevărat fericită, după ce a trecut peste despărțirea de colegul ei, Kerem Bürsin.

Hande Erçel și Kerem Bürsin au fosrmat unul dintre cele mai iubite cupluri de telespectatori, însă povestea de dragoste a luat sfârșit, însă actrița nu și-a pierdut speranța. Cine este bărbatul în brațele căruia sta Hande Erçel?

Citește și: Hande Erçel și Kerem Bürsin sunt considerate cele mai influente celebrități din Asia

Hande Erçel și-a găsit fericirea după despărțirea de Kerem Bürsin

Hande Erçel și Kerem Bürsin au avut o frumoasă poveste de dragoste în anul 2020, atunci când au început filările pentru serialul fenomen „Dragostea plutește în aer”, însă au împărtășit relația cu fanii abia în luna aprilie a anului 2021, atunci când au pus poze pe rețelele sociale dintr-o vacanță romantică în Maldive împreună cu sora lui Hande.

După peste un an de relație, cei doi actori au anunțat că s-au despărțit prin intermediul rețelelor sociale.

Cei doi au șters pozele personale în care apăreau împreună și toate comentariile romantice pe care le-au făcut de-a lungul relației. “Din păcate, am simțit nevoia să facem acest anunț într-o perioadă dureroasă pentru toată lumea. Deși nu ne-am fi dorit ca agenda să ne fie ocupată cu astfel de vești, iată că acestea au apărut deja în presă. Tot ceea ce se spune despre Kerem Bürsin nu este adevărat.
La momentul actual ne preocupăm de tot ceea ce înseamnă muncă. Nu există nicio persoană în viața lui în prezent, astfel că rugăm stimații membri ai presei să respect viața personală a celor din jur.”
, a declarat echipa actorului, potrivit tvhappy.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După aproape un an de la despărțire, Hande Erçel și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, mai exact în brațele impresarului turc Hakan Sabancı. Deși cu câteva zile înainte actrița a negat orice posibilitate de a avea o relație, aceasta a decis să confirme relația de iubire pe care o are cu noul bărbat din viața ei.

Cei doi s-au întâlnit în cadrul unei întâlniri alături de prieteni comuni, după care au petrecut câteva zile împreună la casa bărbatului.

Se crede că aceasta i-a cunoscut deja mama impresarului, iar aceasta a fost absolut încântată de fata pe care a cucerit-o fiul ei.

Citește și: FOTO Cine este noul iubit al lui Hande Erçel. Actrița din serialele turcești este mai fericită ca niciodată în brațele lui

Seriale în care o puteți vedea pe actrița voastră preferată

Gunesin Kizlari

Este o poveste de dragoste cu răsturnări de situație și final neașteptat. Într-un mic oraș turcesc, Güneș, o femeie care lucrează ca profesoară și își crește singură cele trei fiice, este cerută într-o zi în căsătorie de un bărbat, Hulk Mertur. Ea este forțată să decidă dacă să se căsătorească sau nu cu el, în ciuda faptului că una dintre fiicele ei este împotrivă. Harruk luptă pentru a proteja inima femeii pe care o iubește, în ciuda problemelor cu care se confruntă Gunès. 

Azize

Melek este o tânără ai cărei părinți au fost furați de mafia Alpan și a cărei viață a fost dată peste cap... Acum se numește Aziz și este o femeie puternică, ce și-a făcut o nouă viață pentru a-și proteja fratele. Singurul ei scop este să-și răzbune familia, dar pentru a-și atinge acest obiectiv întâlnește un obstacol: dragostea. Kartal, cel mai inteligent și mai curajos bărbat din familia Arpan, se îndrăgostește de Azize. Va reuși planul ei să aibă succes dacă dragostea apare în această situație? 

Sursa: radioimpuls.ro