Top 5 știri criptografice ale săptămâni! Ce se intampla nou?

Autor: Bogdan Frațilă
Actualizat: 14 feb 2024, 00:20

Ethereum cu probleme tehnice, Liechtenstein imită El Salvador și Memecoin PEPE provoacă probleme. Cele mai importante știri criptografice ale săptămânii!

Sursa: PixaBay

Ethereum cu probleme tehnice, Liechtenstein imită El Salvador și Memecoin PEPE provoacă probleme. Cele mai importante știri criptografice ale săptămânii!

Ethereum cu probleme tehnice, Liechtenstein imită El Salvador și Memecoin PEPE provoacă probleme. Cele mai importante știri criptografice ale săptămânii. O altă săptămână interesantă în spațiul cripto se apropie de sfârșit. O trecere în revistă compactă a celor mai importante evenimente din jurul Bitcoin, Ethereum și Co.

Ethereum: Blockchain a stat pe loc timp de 25 de minute

Câinele de top al DeFi pare să se fi luptat cu probleme tehnice în urmă cu câteva zile.

Potrivit raportului, nicio tranzacție nu a putut fi procesată timp de aproape o jumătate de oră- blockchain-ul a fost în impas. Cu toate acestea, la momentul redactării acestui articol, motivul întreruperii nu fusese încă determinat.

Unstoppable Finance: Un start-up cripto vrea să devină o bancă DeFi

Tânăra companie criptografică din Berlin vrea să ajute sectorul DeFi să ajungă la o adopție în masă.

În acest scop, Unstoppable Finance și-a lansat recent propria aplicație DeFi "Ultimate". După cum BTC-ECHO a aflat în avans, Unstoppable Finance vrea acum să facă următorul pas și să devină "prima bancă DeFi complet reglementată din Europa".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Liechtenstein: Bitcoin va deveni în curând mijloc legal de plată?

Micul principat este cunoscut de ceva vreme pentru politicile sale favorabile criptografiilor. Acum, Liechtenstein vrea să se împingă și mai mult în sectorul cripto. Într-un interviu, șeful guvernului și ministrul de finanțe, Daniel Risch, a anunțat că în viitor va fi posibil să se plătească serviciile guvernamentale din Liechtenstein cu Bitcoin.

PEPE: Memecoin provoacă agitație

Noul Memecoin cu un motiv de broască încinge spiritele pe scena criptografică. La începutul săptămânii, PEPEPE a reușit să învingă criptomonede consacrate precum Cardano (ADA) sau Polygon (MATIC) în ceea ce privește volumul de tranzacționare. Dar motivul noului token hype este folosit și de mișcarea rasistă alt-right- fapt descris de bursa de cripto-monede Coinbase în buletinul său informativ. Fanii Memecoin au fost criticați pentru acest lucru.

Bitcoin: Este iminent războiul Blocksize 2.0?

Scena Bitcoin a fost, de asemenea, agitată în ultima vreme. Controversatele ordinale- NFT-uri pe blockchain-ul Bitcoin- par să inunde în prezent rețeaua. Ca urmare, la începutul săptămânii au existat peste 400.000 de tranzacții neconfirmate în mempool, un nou record.

Piața Bitcoin este un loc în care visele pot deveni realitate sau pot fi spulberate într-o clipă.

Soarta ta depinde în întregime de tine și de deciziile pe care le iei. Pe măsură ce experiența ta pe această piață crește, începi să observi ceva foarte important care continuă să se întâmple de-a lungul anilor. Istoria în Bitcoin rimează adesea și, uneori, chiar se repetă. Este exact ceea ce se întâmplă chiar acum. Se pare că ne-am întors în timp și repetăm cea mai neagră perioadă de timp a Bitcoin. Singura întrebare este dacă aceasta va destrăma din nou comunitatea Bitcoin sau dacă am învățat din greșelile noastre.

Realitatea crudă este că în 2017, când s-a decis ultimul război al dimensiunii blocurilor, comunitatea Bitcoin a ajuns la concluzia că Bitcoin pe stratul 1 nu era destinat tranzacțiilor zilnice. Nu era menit să fie folosit pentru cafeaua, mesele sau alte lucruri de acest gen. Era menit să fie un mijloc de economisire a averii tale și un mijloc de decontare. Întotdeauna a fost în planul de joc că, în cele din urmă, taxele Bitcoin vor crește la niveluri astronomice și că utilizatorii obișnuiți vor fi scoși din prețul tranzacțiilor ca acesta; similar cu modul în care utilizatorii obișnuiți sunt adesea scoși din prețul utilizării DeFi în Ethereum în perioadele de vârf de gaz.

Citește și: Cum va transforma AI generativă securitatea cibernetică?

Citește și: Parlamentul UE aproba Legea privind urmarirea pietelor active Cryoto!

Citește și: SUA împotriva Binance dezvaluie unul dintre cele mai prost păstrate secrete Crypto