Iris a dat cărțile pe față și a spus ce crede despre colegele sale! „Abia acum, când Andreea e pe primul loc putem observa în voturile publicului ce se observă și în online!” Iată cum a reacționat Beatrice, după ce s-a simțit atacată de Iris

Autor: Ana Filip
Actualizat: 16 mai 2023, 00:02

Iris a vorbit despre clasamentul din prezent al competitiei

Sursa: Captură KANAL D

Iris a deschis cutia Pandorei în platoul Bravo, ai stil! Iată cum a reacționat Beatrice și ce schimb de replici acide s-a iscat între cele două concurente! „Iris vrea să spună că voturile n-au fost reale când eu am fost în top!”

Competiția ”Bravo, ai stil!”, aflată la cel de-al optulea sezonul, devine din ce în ce mai aprigă, iar concurentele lupta ce în ce mai mult și își doresc să evolueze de la o ediție la altă și să impresioneze jurații cu ținutele lor variate și spectaculoase.
În ediția de astăzi Iris și Beatrice au continuat o dispută izbucnită la cabina de machiaj, acolo unde și-au spus replici acide.

Totul a început în clipă în care Iris a subliniat că abia acum voturile primite de concurente corespund cu ceea ce se întâmplă în mediul online, fapt ce a deranjat-o pe Beatrice.

Iris a dat cărțile pe față și a spus ce crede despre colegele sale! „Abia acum voturile corespund cu ceea ce se întâmplă în mediul online!”

În ediția de astăzi, a emisiunii ”Bravo, ai stil!”, Iris a deschis un subiect sensibil la cabina de machiaj, unde se aflau și celelalte colege ale sale.

Tânăra a precizat faptul că în prezent Andreea este cea mai votată și cea mai apreciată concurentă și lucrul acesta se reflectă atât voturile primite din partea publicului dar și în aprecierile și comentariile pozitive primite în mediul online. Cea care s-a simțit deranjată de spusele lui Iris a fost Beatrice, deoarece și ea a fost la un moment dat în top.

Citește și: Georgiana este noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” Tânăra a fascinat juriul de la prima defilare! Raluca Bădulescu: „Chiar meriți să primești stea!”

Iris: Abia acum, când Andreea e pe primul loc putem observă în voturile publicului ce se observă și în online! Abia acum cred în voturile publicului!

Beatrice: Nici când am fost eu cea mai votată? Ai zis că nu ai crezut în voturile publicului!

Iris: Andreea este cea mai votată concurență de la începutul competiției!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Beatrice: Și atunci eu de ce am fost?

Iris: Nu știu! Eu am primit deja răspunsul de ce am fost! Vrei și tu, gândește-te bine!  În sfârșit cred în voturile publicului! Cred că Andreea e cea mai votată! Mă mir că nu a fost din prima săptămâna! Andreea are cei mai mulți simpatizanți! În primul rând, Andreea are cea mai mare interacțiune cu publicul! Ea se ocupă mult de asta! Și-a creat mulți simpatizanți!

Discuția celor dintre Iris și Beatrice s-a continuat și în platou, după defilarea lui Iris, iar cele două concurente au avut un nou schimb de replici aprige. Beatrice s-a arătat foarte deranjată de spusele colegei sale și a încercat să o contrazică.

„Iris vrea să spună că voturile n-au fost reale când eu am fost în top!”, a

spus Beatrice.

Citește și: Interviu de excepție cu Alexandru Abagiu. Juratul „Bravo, ai Stil”, dezvăluiri din copilăria lui. Cum a devenit make-up artist

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.