Regele Charles al III-lea, vizită în România la scurt timp după încoronare! Motivul pentru care Monarhul va veni fără Regina Camilla

Editor Web: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 mai 2023, 20:06

Regele Charles vine în România pe 2 iunie

Sursa: Facebook King Charles III

După încoronare, Regele Charles al III-lea vrea să sărbătorească în România o lună de la eveniment.

După două săptămâni, Regele Charles al III-lea revine în Transilvania, dar fără Regina Camilla. Va fi prima sa viiztă privată în România în calitate de monarh.

Regele Charles vine în România pe 2 iunie

După ce a fost încoronat, regele Charles al III-lea a vorbit cu invitații săi și a decis, alături de oaspeții din România, că va veni într-o vacanță în Transilvania în vară.

Citește și: Misterul rochiei purtate de Kate Middleton la încoronarea Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii. Care este semnificația ascunsă

Potrivit unor surse, Regele Charles al III-lea va veni la Cotroceni și va participa la un dineu privat. Vizita va fi total privată.

Vineri, pe 2 iunie, Charles al III-lea vine în România. Va călători direct în Valea Zălanului, unde are o proprietată pe care o folosește pe post de casă de oaspeți. Va sta tot weekendul aici, după care va merge la Viscri pe 6 iunie. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Dan Negru, mesaj fără precedent despre încoronarea Regelui Charles: „Când am avut monarhie, am urât-o”

„Am văzut cu ochii mei ceea ce ştiam că e unic, dar m-am convins că e cu adevărat special”, spune un localnic.

Regele Charles al III-lea, îndrăgostit de România

Regele Charles al III-lea are o proprietate în Viscri, un loc cu peisaje fascinante, tradiții autentice, persoane ospitaliere și clădiri de patrimoniu, inclusiv „casa albastră” de la numărul 163, fiind locul în care monarhul s-a retras adesea pentru

a se relaxa.

Întrebat ce iubește cel mai mult la România, Regele Charles al III-lea a răspuns: „Iubesc veşnicia ei. Un lucru atât de remarcabil. Este aproape ca în poveştile copilăriei”.

Când a fost ultima dată în vizită înainte de încoronare, Regele Charles le-ar fi spus vecinilor că va reveni curând la Viscri. Transilvania este, probabil, locul în care ar fi vrut să locuiască dacă n-avea un regat de guvernat.

De fiecare dată când a venit la noi în țară, Charles al III-lea s-a îndrăgostit mai tare de România.

„Am văzut multe locuri, dar sunt încă multe altele pe care aş vrea să le explorez. România este o ţară uimitor de diversă”, a declarat monarhul.