Poveste de viață ca în filme! O femeie a aflat, abia după 20 de ani, cine este tatăl copiilor ei. Care este, de fapt, adevărul

Editor Web: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 mai 2023, 19:53

 Care este, de fapt, adevărul

Sursa: PixaBay

La 20 de ani, doi tineri din Italia, frate și soră, au descoperit că cel despre care credeau că e tatăl lor nu avea legături biologice cu ei.

După o expertiză tehnică și un test ADN, frații au primit acordul de schimbare de nume cu cel al tatălui lor biologic. Decizia aceasta a adus bucurie în sufletele persoanelor implicate, fiind în posibilitatea de a-și asuma identitatea lor reală și de a-și descoperi tatăl biologic.

O femeie a aflat, abia după 20 de ani, cine este tatăl copiilor ei

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1708/20316925/1/o-femeie-a-aflat-abia-dupa-20-de-ani-cine-este-tatal-copiilor-ei.jpg

După ce s-a aflat că tatăl biologic al celor doi frați era, de fapt, amantul mamei lor, toți au decis să trăiască împreună și să aibă o relație fericită. Din fericire, fostul soț al mamei copiilor n-a avut nimic de obiectat, chiar dacă plătise pensie alimentară mulți ani la rând pentru cei despre care credea că sunt copiii lui.

Citește și: O femeie de 56 de ani și-a pierdut viața după ce a încercat să scape de un agresor care a pătruns în casa ei. Din ce motiv a intrat bărbatul în casă

Povestea a avut loc la finalul anilor 90, când presupusul tată și mama celor doi copii au decis să se căsătorească după șapte ani de logodnă. Cei doi voiau copii dar femeia nu reușea să rămână gravidă. În toți acei ani, femeia obținuse un loc de muncă într-o companie din Terni, unde începuse o relație amoroasă cu un coleg de muncă.

La câteva luni distanță, femeia a rămas însărcinată și a născut primul copil, fără să fie sigură dacă băiatul era al soțului sau al amantului.

La doi ani distanță, s-a născut și fetița, timp în care mama și-a continuat relația extraconjugală. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Caz șocant în Prahova! O mamă al cărei copil a ajuns la spital deshidratat și malnutrit mai are doi copii acasă. Condițiile în care-i îngrijește femeia îngrijorează oamenii: „De ce-i dai viaţă dacă îl chinuieşti?”

Cei patru au trăit ca o familie până când părinții au decis să divorțeze, iar copiii au rămas la femeie. Fostul soț a continuat să plătească pensie alimentară și să-și viziteze presupușii copii ocazional.

Cum a aflat femeia că tatăl copiilor era, de fapt, amantul

Când tinerii frați erau încă minori, femeia a început să fie nesigură de faptul că fostul ei soț este tatăl biologic.

Așadar, a discutat cu amantul și au efectuat un test de paternitate ADN în secret, la un centru medical din Terni. Rezultatele testului au arătat că amantul era tatăl copiilor.

Fostul soț, care își refăcuse viața, nu a arătat niciun interes față de situație. Mama și tatăl copiilor au decis să locuiască împreună și să aibă grijă de cei mici.

Ulterior, mama și cei doi copii, care au ajuns la vârsta de adulți, au decis să apeleze la un avocat pentru un proces de recunoaștere a paternității.

Procesul a durat trei ani și a fost nevoie de un test ADN făcut în cadrul unei expertize tehnice la Roma, care a confirmat paternitatea tatălui biologic.

După acestea, sentința a recunoscut oficial că cei doi copii sunt de fapt ai amantului și a autorizat schimbarea numelui de familie în toate documentele. 

„Acest caz m-a marcat”, a declarat avocatul, „deoarece de ani de zile mă zbat pentru exercitarea corectă a autorității părintești, adică pentru restabilirea celor mai bune relații dintre părinți și copii, indiferent de trecutul lor.”