În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Yildiz va trece prin clipe de coșmar! Cansu va pune la cale un nou plan diabolic împotriva rivalei sale

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mai 2023, 10:08
pretul fericirii Foto(6)

Yildiz va trece din nou prin momente cumplite

Sursa: Captură KANAL D

Yildiz va trăi momente cumplite, după ce Cansu, va pune la cale încă un plan diabolic pentru a-l câștiga pe Cagatay! Yildiz va trece prin clipe dificile, crezând că totul s-a năruit în jurul ei!

Producția Prețul fericirii, difuzată la Kanal D, de miercuri până sâmbătă, de la ora 20:00, aduce în continuare în atenția telespectatorilor evenimente neprevăzute, momente emoționante și multe răsturnări uluitoare de situație, prin care trec personajele principale. Deși speră că în sfârșit își va găsi liniștea și fericirea în brațele lui Cagatay, cu toate calitățile râvnite, un soț tânăr, bogat și chipeș, Yildiz se va confruntă cu noi momente dificile deoarece rivală ei Cansu va pune la cale noi planuri diabolice pentru a-i despărți.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Yildiz va trece prin clipe de coșmar

În noul episod din această seară, din serialul Prețul fericirii, personajele principale vor trece prin noi situații dramatice și momente emoționante. Yildiz și Cagatay vor ajunge în pericol de moarte, după ce vicleană Cansu a incendiat locuința în care cei doi soți se aflau.

Aceștia se vor prăbuși inconștienți la pământ din cauza intoxicației cu fumul dens degajat în timpul incendiului teribil. Yildiz va trece la propriu prin clipe de coșmar deoarece se va adânci într-un vis cumplit.

Tânăra se va trezi din comă, după cinci ani și nimic nu mai era cum a fost. Aceasta afla că soțul ei, Cagatay, s-a căsătorit între timp cu Cansu și împreună au luat custodia micuțului Halit Can.

Pe de altă parte, Ender s-a căsătorit cu Sedai, care între timp l-a înșelat pe Hasan Ali și i-a furat compania și bătrânul va ajunge falit.

Yildiz va încerca din răsputeri să își recupereze fiul însă se va confruntă cu refuzul categoric din partea lui Cansu, care va avea în continuare susținerea lui Ender. La sfatul diabolicei Ender, vicleană Cansu va pune la cale un nou plan cumplit pentru a o elimina definitiv pe Yildiz din viața lui Cagatay.

Astfel, Cansu va merge la Yildiz pentru a-i cere scuze și pentru a-i propune să meargă împreună la școală lui Halit Can pentru a vorbi cu el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Yildiz va pica din nou în capcana întinsă de Cansu și vor pleca împreună, însă pe drum lucrurile vor lua o întorsătură teribila deoarece Cansu îi va impune lui Yildiz să îi promită că nu îi va lua pe Cagatay și pe Halit Can altfel vor muri amândouă în accident. Yildiz va încerca să preia controlul volanului și să o împiedice pe Cansu să provoace un accident însă în cele din urmă mașina se va prăbuși într-o prăpastie.

Aflați ce anume se va întâmplă cu Yildiz, dacă totul a fost doar un cumplit coșmar sau tânăra a trăit cu adevărat cele mai crunte momente din viață ei, în această seară, într-un nou episod tulburător din serialul Prețul fericirii, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Cine este și câți ani are vicleana Cansu din serialul Prețul iubirii! Iată cum arăta actrița Nilperi Şahinkaya în urmă cu 14 ani, când avea kilograme în plus

Citește și: O celebra actrita din Turcia s-a logodit! Frumoasa tanara o interpreteaza pe Yildiz, in “Pretul fericirii”, serialul difuzat de Kanal D

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.