Nu știi ce bijuterii să porți la balul de absolvire? Iată recomandările noastre!

Author: Ana Filip
Actualizat: 18 mai 2023, 10:40

Îți vine să crezi că sezonul balurilor de absolvire este atât de aproape? Știm că aștepți cu nerăbdare această seară, tocmai de aceea este important să nu te lași prinsă de toată această emoție și să uiți de câteva retușuri finale importante pentru ținuta ta de bal!

Dacă ai găsit deja rochia perfectă, este timpul să cauți accesoriile potrivite pentru a-ți completa look-ul într-un mod deosebit. La urma urmei, bijuteriile pe care decizi să le porți sunt la fel de importante ca și rochia în sine.

Dacă te întrebi cum să asortezi bijuteriile cu o rochie de bal, ai ajuns în locul potrivit! Iată câteva sfaturi pe care te poți baza.

La Chic Bijoux vei găsi o selecție uimitoare de bijuterii personalizate delicate și seturi elegante pe care le poți purta la balul de absolvire. Fie că ești în căutarea unor cercei statement sau a unor brățări fine, cu siguranță vei găsi bijuteriile perfecte pentru a străluci în noaptea ta specială.

Cercei statement pentru bal

Cerceii sunt cele mai populare bijuterii dintr-un motiv: îți luminează fața, fiind astfel incredibil de flatanți și necesari!

Atunci când alegi perechea perfectă de cercei pentru balul de absolvire, ia în considerare culoarea rochiei pe care o vei purta și modul în care îți vei aranja parul - aceștia sunt factori determinanți în alegerea cerceilor potriviți, deoarece este important ca aceste elemente să se completeze reciproc.

Dacă porți o rochie de bal colorată, atunci optează pentru cercei cu finisaj metalic, cum ar fi auriu, auriu roz sau argintiu. Dacă vrei să adaugi puțină strălucire, optează pentru cercei cu diamante delicate în aceeași nuanță cu rochia ta.

Cu toate acestea, dacă rochia ta este neagră, albă, gri, maro sau orice altă culoare neutră, atunci poți purta o pereche de cercei colorați pentru a-ți înveseli look-ul.

                                   Cercei - Electric Mood - placati cu aur 18K - Chic Bijoux

Coliere pentru bal

Înainte de a alege colierul perfect, gândește-te la decolteul rochiei tale. Dacă rochia ta este fără bretele, fără umeri sau are un decolteu în formă de inimă, atunci optează pentru un colier de tip choker sau un colier scurt cu pandantiv. Decolteurile în V și decolteurile adânci se potrivesc de minune cu lănțișoare lungi.

Pe de altă parte, dacă rochia ta nu are decolteu, renunță complet la colier și optează în schimb pentru o pereche de cercei spectaculoși - această combinație arată minunat cu o coafură uimitoare!

                           Set colier si cercei - Capture Shades - placat cu aur 18K - Chic Bijoux

Brățări și inele de bal

De obicei, rochiile de bal tind să nu aibă mâneci, însă în cazul în care optezi pentru o rochie cu mâneci lungi, renunță la brățări și alege un inel de cocktail statement.

În cazul în care rochia ta este foarte elaborată și cu multe ornamente, poartă brățări și inele delicate. Dar, dacă ai optat pentru o rochie mai simplă, atunci poți alege chiar mai multe modele de brățări suprapuse!

Poți asorta câteva brățări pe încheietura mâinii drepte și adăuga câteva inele pe mâna stângă pentru un look echilibrat. De asemenea, poți opta pentru o brățară delicată cu lanț, asortată cu un inel de cocktail.

                                      Bratara - Sugar Beads - placata cu aur 18K - Chic Bijoux

Sperăm că sfaturile noastre te vor ajuta și vei reuși să îți accesorizezi perfect ținuta pentru această seară unică din viața ta!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.