Radu a simțit că i se prăbușește pământul sub picioare! „Sunt foarte panicat” Tânărul a trecut prin cele mai dificile momente din viața sa, după ce a aflat o veste cumplită despre sora lui cea mică

Autor: Ana Filip
Actualizat: 18 mai 2023, 19:00
casa iubirii Foto(4)

Radu a trecut prin cele mai crunte momente

Sursa: Captură KANAL D

Radu, devastat de tristețe! „Sora mea a dispărut de acasă!” Cea care a sărit să îl sprijine a fost Cristina! Iată ce mărturisiri tulburătoare a făcut concurentul din culisele familiei sale

Concurenții din Casa iubirii au venit în cadrul show-ului pentru a-și cauta jumătatea și trăiesc pas cu pas experiențe pe care nu le vor uită niciodată, momente romantice și situații de senzație, însă cu toate acestea nu sunt ocoliți nici de clipe dificile petrecute fie în emisiune, fie în afară platourilor de filmare. După ce a suferit enorm din cauza despărțirii de Cristina, Radu a trecut de curând printr-o situație cumplită pe plan personal.

Tânărul a fost devastat de tristețe în momentul în care a aflat că sora lui cea mică a dispărut de acasă și este de negăsit, iar familia este extrem de îngrijorată.

Radu a simțit că i se prăbușește pământul sub picioare! „Sunt foarte panicat”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, a predominat o atmosfera apăsătoare și tristă după ce Radu a izbucnit în lacrimi și i-a dezvăluit Cristinei, fosta lui iubita, că trece prin momente teribile deoarece sora lui a dispărut fără urmă de acasă și nimeni nu știe unde ar

putea fi.

Fără să ezite, Cristina a sărit să îl sprijine pe Radu, oferindu-i consolare și încurajându-l să se adune și să meargă mai departe amintindu-i că este un bărbat puternic, iar sora lui are nevoie de el mai mult că oricând. Mai mult decât atât, tânăra a încercat să îi readucă o stare de bine și s-a reapropiat de el, l-a îmbrățișat cu tandrețe că pe vremea în care formau un cuplu.

Radu: Sunt foarte panicat! Nici n-am vrut să vin azi la filmări!

Cristina: Nu trebuie să fii așa de panicat pentru că nu rezolvi nimic! Dacă o să te vadă așa o să se întristeze și mai mult!

Radu: Mi-e foarte frică! Am sunat la Poliție și nu știm nimic de ea!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristina: Dar n-ai cumva un băiat, un prieten de-al ei!

Radu: Am sunat și prieteni, am sunat și cunoștințe, am sunat și la școală, am sunat peste tot și nu știm nimic, nimic!

În cele din urmă, Cristina și Radu au deviat de la subiectul care i-a adus inițial alături și au început să discute și despre situația lor din prezent.

Pe de o parte Cristina a părut mult mai deschisă către o posibilă împăcare, iar pe de altă parte, Radu i-a mărturisit din nou fostei lui iubite că regretă enorm că au ajuns la despărțire și i-a dat de înțeles că mai există șanse să își reia povestea de iubire.

Citește și: Radu, panică și groază! „Mi-e foarte frică! Am sunat la Poliție și nu știm nimic de ea!” Ce anume i s-a întâmplat concurentului și ce dezvăluiri i-a făcut Cristinei

Citește și: Prima reacție a Andreei Mantea după ce a aflat că sora lui Radu de la „Casa iubirii” a dispărut: „Să vezi dacă o găsește poliția”