Radu și Adelina de la Puterea Dragostei s-au căsătorit! Mesajul emoționant transmis de Cristina Mihaela Dorobanțu: ”Am unit suflete!”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 19 mai 2023, 19:25

Cristina Mihaela Drobanțu, prezentă la cununia lui Radu Dragne cu Adelina

Sursa: Instagram

Radu și Adelina, câștigătorii de la Puterea Dragostei, s-au căsătorit! Cristina Mihaela Dorobanțu, printre invitații de onoare.

Cuplul Adelina-Radu s-a înfiripat în cadrul emisiunii matrimoniale ”Puterea Dragostei”, care a fost difuzată la Kanal D. Povestea lor de iubire a învins, în ciuda neînțelegerilor care au existat la început. Câștigătorii ultimului sezon ”Puterea Dragostei” s-au căsătorit și urmează să devină părinți în scurt timp. Cristina Mihaela Dorobanțu se numără printre invitații de onoare, ea fiind cea care a contribuit la familia frumoasă care au devenit astăzi.

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentă la cununia lui Radu Dragne cu Adelina

Radu Dragne și Adelina, cuplul înfiripat în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, s-au prezentat, vineri, 19 mai, în fața ofițerului de stare civilă și au rostit cel mai important ”Da” din viața lor. Cei doi s-au căsătorit civil, iar de la eveniment nu a lipsit nici Cristina Mihaela Dorobanțu, fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei.

Citește și: Exclusiv! Cum vrea Radu Dragne să o ceară de soție pe Adelina. Alina, prietena cea mai bună a fostei concurente îl ajută să își puna în aplicare planul

Prezentatoarea Știrilor Kanal D a anunțat că va fi prezentă la frumosul eveniment și, totodată, a transmis și un mesaj emoționant în cinste proaspeților însurăței.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Diseară merg la cununie la Radu și Adelina, doi dintre foștii mei concurenți, cei pe care eu i-am unit. Sunt extrem de mândră că pot să iau parte la un asemenea eveniment”, a dezvăluit Cristina Mihaela Dorobanțu, e story.

Primele imagini de la frumosul eveniment nu au întârziat să apară, Adelina și Radu au radiat de fericire în cea mai importantă zi din viața lor.

Cei doi urmează să devină părinți pentru prima dată în scurt timp. Adelina urmează să aducă pe lume o fetiță, iar cea care le va boteza este nimeni alta decât Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea showului matrimonial care i-a unit pe cei doi foști concurenți.

Citește și: EXCLUSIV! Radu Dragne și Adelina au dezvăluit cine le va boteza copilul, la scurt timp după ce au anunțat sexul bebelușului: ”Știu că o să iasă o grămada de discuții” Cristina Mihaela Dorobanțu, invitat de onoare la marele eveniment