”Te simt că tremuri” Ilinca Vandici nu se aștepta la o asemenea eliminare în gala concept și a îmbrățișat-o pe concurentă

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 19 mai 2023, 21:06

Cine este concurenta care a părăsit competiția Bravo, ai stil

Sursa: Captură KANAL D

Tensiunile ating cote maxime în gala concept a săptămânii, la Bravo, ai stil. Patru concurente sunt propuse spre eliminare.

Momente pline de suspans în gala concept Bravo, ai stil, de la Kanal D2. Patru concurente sunt în pericol de eliminare, însă numai pentru una dintre ele competiția va lua sfârșit în această seară. Concurenta care a avut cea mai bună ținută și a câștigat ediția de astăzi este Iris, ținuta ei a primit 5 pe linie.

Cine este concurenta care a părăsit competiția Bravo, ai stil

Emoțiile ating cote maxime în platoul Bravo, ai stil!. Patru concurente se află în fața juraților, însă, pentru una dintre ele cursa pentru titlul de cea mai stilată femeie din România se va încheia în această seară.

Beatrice, Andreea și Carina sunt în pericol de eliminare. De asemenea, după propunerea făcută de concurente, Diana merge în fața juraților, alături de cele trei fete. Pentru una dintre cele patru concurente competiția va lua sfârșit în această seară. 

Citește și: A slăbit și se simte bine în pielea ei. Raluca Bădulescu, mesaj pentru cei care o critică: „Nu putem să fim pe placul tuturor”

Constanția, care a propus-o pe Diana spre eliminare, este de părere că ținuta ei nu poate fi de aceeași notă cu a celei care este propusă să plece acasă.

”Nu cred că ținuta mea putea să fie la același punctaj, de 5 puncte, cu a Dianei.

Eu nu vreau să cred că asta e realitatea. Nu că am ceva cu ea, am ceva cu felul în care s-a îmbrăcat. Ceva teribil! Măcar a mea a fost armonioasă”, a spus Constanția despre ținuta Dianei, la testimoniale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ilinca Vandici a pus stop vot! S-a dovedit din nou că Beatrice este cea mai votată concurentă de la Bravo, ai stil, astfel, ea a scăpat de eliminare. Concurenta care a strâns cele mai puține voturi este Diana.

Citește și: Maria a lăsat cu gura căscată jurații de la „Bravo, ai stil”! Ținuta cu care s-a prezentat a fost impecabilă: „Ești extraordinară!”

Diana este concurenta care părăsește Bravo, ai stil în această seară. Tânăra este dezamăgită pentru că nu a avut timp să arate că poate mai mult. Ilinca Vandici o îmbrățișează și îi spune că va avea ocazia s-a arate ce poate sub diverse forme.

”Te simt că tremuri”, a spus Ilinca Vandici.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.