”De câteva ediții a lăsat mai puțină textilă pe ea” Iris este îndrăgostită? Concurentele au sărit cu comentarii: ”Adoptă acum strategiile mele”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 22 feb 2024, 03:15

 Concurentele au sărit cu comentarii: ”Adoptă acum strategiile mele”

Sursa: Captură KANAL D

Concurentele de la Bravo, ai stil! sunt de părere că Iris este îndrăgostită, fiind dată de gol chiar de ținutele indecente pe care a început să le poarte de câteva ediții încoace.

Iris a pus ochii pe un cunoscut streamer de la noi din țară și nu a vrut să piardă timpul, astfel l-a invitat la un date. Beatrice este de părere că tânăra este cam îndrăgostită: ”S-ar putea ca Iris să fie îndrăgostită. De câteva ediții încoace a lăsat mai puțină textilă pe ea”.

Constanția:Eu cred că Iris acum adoptă ”strategiile mele”. Mai propuse, mai indecente, să zic așa.

De curând, Iris a descoperit că un celebru streamer de la noi o susține în competiția de la Kanal D2, motiv pentru care s-a decis să-l invite la un date, pentru a comenta ținutele concurentelor împreună.

Ținuta lui Iris, apreciată de jurați: „Să considerăm că este un styling reușit”

Ținuta propusă de Iris în această seară a reușit să-i înduplece pe jurați, care s-au arătat încântați de stylingul pe care concurenta l-a pregătit pentru prima ediție din această săptămână.

Bineînțeles, comentariile lui Maurice nu au întârziat să apară, per total, ținuta concurentei a fost una bună.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: ”Te simt că tremuri” Ilinca Vandici nu se aștepta la o asemenea eliminare în gala concept și a îmbrățișat-o pe concurentă

Raluca Bădulescu:  „Puteai să te îmbraci cum vrei tu. Ținuta e bună, rochia e bună.”

Alexandru Abagiu:  „Îmi place părul, funcționează în contextul outfitului. Mi-ar fi plăcut să pui gloss pe pleoapa mobilă, care să mă ducă mai mult în direcția asta de wet look, de propusă sirenă, pentru că descrii o siluetă de sirenă care brusc și-a căpătat picioarele

pentru care s-a rugat mult, mult și și-a pierdut vocea.”

Maurice Munteanu:  „Problema este că aici s-a fragmentat situația. Avem situația 1, căpău, și situația 2, ce pleacă de la căpău în jos. Situația 1 trimite către o cântăreață de tristă amintire, din punctul meu de vedere. Ochelarii, transparența. Dar o să trec peste situație pentru că îmi face stylingul. Să considerăm că este un styling reușit.”

Citește și: A slăbit și se simte bine în pielea ei. Raluca Bădulescu, mesaj pentru cei care o critică: „Nu putem să fim pe placul tuturor”