”Ținuta este fragmentată, nu se potrivesc piesele între ele” Ținuta Constanției a întrecut limita bunului simț. Maurice Munteanu tună și fulgeră

Autor: Madalina Maftei

Jurații au comentat aspru ținuta Constanției 

Sursa: Captură KANAL D

Dezbatere aprinsă în platoul ”Bravo, ai stil!”, Andreea compară ținuta ei inspirată din creațiile realizate de o celebră casa de modă cu a Constanției, care s-a inspirat de la același brand.

Ținuta Constanției a fost dezbătută în backstage de către fete. Ținuta concurentei a fost inspirată din creațiile unei celebre case de mod, însă styling-ul ei a fost dus un pic prea mult spre vulgar.

Jurații au comentat aspru ținuta Constanției 

Maurice Munteanu a ținut să fie cât se poate de explici pentru ca conurenta să înțeleagă cât de important este să combini anumite piese cu cap.

Juratul nu a fost deloc încântat de geanta pe care concurenta a purtat-o. Raluca Bădulescu se vede pe ea în Constanția, pe vremea când era adolescentă.

Citește și: ”Te simt că tremuri” Ilinca Vandici nu se aștepta la o asemenea eliminare în gala concept și a îmbrățișat-o pe concurentă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maurice: În momentul în care avem acest gen de piese e foarte important să știm ce vrem să facem cu ele. Mare parte dintre lucrurile pe care i le-am spus Andreei la jurizarea ei se aplică și în cazul acesta, deși vorbim despre două styling-uri total diferite, piese complet diferite, zone complet diferite. Să știi, ai să râzi, această jachetă poate fi dusă într-o zonă foarte cuconoasă, depinde ce faci cu ea.

Eu aș fi păstrat inclusiv această parte de corset, dar nu făceam în niciun caz asocierea asta în partea de jos sau dacă o făceam, nu o făceam cu aceste cizme și nu cu modelatorii. Aș fi ales ori o pereche de pantaloni cu talei înaltă cu pense ori o fustă din catifea foarte scurtă, foarte strâmtă, cu un tip de ciorap, cu un tip de sandale și mai este o chestiune foarte importantă, deși ai perle pe cupe, geanta nu are nicio legătură cu aceste piese.

Raluca Bădulescu: Geanta trebuia genul acela...cine a venit astăzi cu punguța cu doi bani. Geanta ar fi trebuit să fie una ca cea pe care o poartă Andreea. Chestia este următoarea, Tanți, imediat după revoluție... cred că printre primele pe care mi le-am cumpărat au fost un bleizer de acest fel și un body cu sutien. Ținuta pe care o porți este eu în liceu.

Au trecut 40 de ani de atunci, dar ținuta mi se pare tot actuală.

Constanția a reușit să obțină trei steluțe în ediția de astăzi a emisiunii ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D2.

Citește și: ”De câteva ediții a lăsat mai puțină textilă pe ea” Iris este îndrăgostită? Concurentele au sărit cu comentarii: ”Adoptă acum strategiile mele”