Kaya se întoarce în viața lui Ender. Vezi online live episodul 107 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi

Kaya se întoarce în viața lui Ender

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 24 mai 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Episodul 107 al serialului “Prețul Fericirii” va fi difuzat miercuri, 24 mai 2023, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, la Kanal D, Șahika vrea răzbunare

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Kaya își va face apariția în acest episod, iar toată viața personajelor va fi dată peste cap, mai ales viața lui Ender care încă îl iubește deși încearcă să nege acest lucru. Cei doi vor avea o discuție despre sentimentele celor doi, însă Kaya îi spune că nu mai simte nimic pentru ea, nici măcar ură. 

Șahika îi propune lui Kaya să rămână și să administreze acțiunile ei de la companie deoarece a trecut printr-o perioadă foarte grea după trădarea lui Hasan Ali și divorțul prin care a trecut.

Hasan Ali va ajunge să observe tensiunea dintre Kaya și Ender și va încerca să afle detalii despre relația celor doi.

Yildiz și mama ei vor încerca și în acest episod să recupereze colierul, însă fără succes, iar cele două vor pune cap la cap un plan, să spună că noua bonă recomandată de Feride l-a furat. 

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Ender va pune la cale să se mărite cu Hasan Ali, însă planul îi va fi spulberat! Apariția inopinată a fostului ei soț o va bulversa teribil

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.    

Citește și: Şahika este forțată să semneze actele de divorț. Vezi online live episodul 105 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00