Hasan Ali vrea să îl păcălească pe Kaya. Vezi online live episodul 109 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi

Hasan Ali vrea să îl păcălească pe Kaya

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D vineri, 26 mai 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Episodul 109 al serialului “Prețul Fericirii” va fi difuzat vineri, 26 mai 2023, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D, Yildiz nu se lasă

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

În episodul de joi, Cansu le-a împușcat pe Şahika și pe Yildiz, iar în urma acelor gloanțe, Şahika a murit iar Yildiz a fost rănită și a pierdut sarcina. Relația dintre Kaya și Ender  se va înbunătăți atunci când acesta începe să înțeleagă că încă mai are sentimente pentru fată, chiar dacă a promis că nu se va întâmpla așa ceva.

Kaya s-a decis să îi vândă toate acțiunile sale lui Șahika și să se întoarcă în Londra, iar Yildiz crede că a pierdut sarcina pentru toate minciunile pe care le-a

spus, așa că decide să nu mai mintă niciodată și să spună ceea ce gândește. Hasan Ali își dorește să cumpere acțiunile lui Șahika la un preț mai mic decât valoarea lor reală și vrea să îl păcălească pe Kaya că firma lor este în pierdere, însă acesta începe să aibă unele suspiciuni.

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Sahika din serialul Prețul fericirii, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost fotografiată renumita actriță Nesrin Cavadzade, la primele ore ale dimineții, în cea mai recentă vacanță

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.    

Citește și: În această seară, de la ora 20:00 în serialul “Prețul fericirii”, Kaya, decizie șoc