O mamă a patru copii a decedat din motive necunoscute la Spitalul Municipal Aiud

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 27 mai 2023, 09:50

O mamă a patru copii a decedat din motive necunoscute la Spitalul Municipal Aiud

Sursa: Pexels.com

O femeie în vârstă de 41 de ani și-a pierdut viața la ATI din motive necunoscute, aceasta lăsând în urmă patru copii.

Mama de 41 de ani s-a prezentat marți la Spitalul Municipal Aiud din cauza unei formațiuni tumorale în zona pelvisului, iar joi a fost dusă de urgență în sala de operații. 

Citește și: Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

O mamă a patru copii a decedat din motive necunoscute la Spitalul Municipal Aiud

Femeia în vârstă de 41 de ani a mers marți la Spitalul Municipal Aiud din cauza unei formațiuni tumorale în zona pelvisului, iar după două zile în care a avt dureri în zona abdomenului, aceasta a fost dusă de urgenţă în sala de operaţie. Doctorii i i-au făcut inițial anestezie injectabilă în coloană, dar nu a avut niciun efect, ulterior au făcut o anestezie oro-traheală sau generală, urmând ca pacienta să fie intubată. 

Primul având loc după anestezie, atunci când a fost resuscitată zeci de minute și dusă în secția de terapie intensivă, acolo unde și-a pierdut viața. Medicii chirurgi nu au mai putut să o opereze pe femeia de 41 de ani deoarece aceasta a suferit al doilea stop cardio-respirator, care nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare atunci când se afla la Terapie Intensivă. 

„Intervenţia chirurgicală nu a mai avut loc, pentru că, la scurt timp după anestezie şi intubaţie oro-traheală, pacienta prezintă stop cardio-respirator, care a răspuns manevrelor de resuscitare.

Pacienta a fost transferată în secţia de Terapie Intensivă pentru îngrijiri suplimentare.”,  a declarat Dr. Mircea Adrian Domșa- director medical spitalul Aiud, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Moarte suspectă într-un spital din Aiud. O femeie de 41 de ani s-a stins din viață după anestezie. Urma să fie operată când a intrat în stop cardio-respirator

Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă 

În prezent nu se cunoaște cauza pentru care mama de 41 de ani și-a pierdut viața, datele preliminare ale necropsiei nu au putut stabili o cauză exactă a morţii, însă se vor realiza mai multe analize de laborator. 

Poliția a deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă, însă criminaliștii nu au primit momentan sesizări sau plângeri de la membrii familiei, însă anchetatorii așteaptă rezultatul necropsiei pentru a continua cercetările.. Femeia de 41 de ani era mama a patru copii, pe care îi creștea singură deoarece soțul ei era plecat în străinătate. 

S-au autosesizat și cei de la DSP Alba, care astăzi efectuează un control la spital, în ceea ce privește condițiile sanitare din unitate.

Citește și: „Agresivitate, nu-l mai vrea lângă ea”. După ce s-a spus că s-a bătut cu Anghel Damian, Theo Rose povestește ce s-a întâmplat, de fapt

Sursa: cotidianonline.ro