„Nu aveam voie să ieșim în sală, să vorbim cu absolut nimeni”. Ce personalități celebre au venit în barul Melody?

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 27 feb 2024, 01:40

„Nu aveam voie să ieșim în sală, să vorbim cu absolut nimeni”

Sursa: Captură KANAL D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitat a fost Vica Blochina.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitat a fost Vica Blochina.

Citește și: Câți ani are și unde s-a născut Vica Blochina? „Am crescut cu un tată foarte sever, care mă certa și mă bătea”

Pentru ce personalități importante din România a dansat Vica Blochina?

Vica Blochina s-a născut la data de 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, iar aceasta a venit în țară în urmă cu peste două decenii. Atunci când s-a stabilit în România, Vica a lucrat ca balerină în Clubul Melody, din Bucureşti, un local în care doar oamenii cu renume mergeau. 

Aceasta a declarat că în acel club nu puteai să lucrezi decât dacă erai o dansatoare sau o balerină profesionistă.

 „La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic”, a declarat Vica Blochina. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cu ce bărbați s-a iubit Vica Blochina? „Bărbații cu care am fost au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc.”

De câte ori i-ați dansat lui Ion Iliescu la barul Melody?

Întrebarea cu numărul patru din ediția de săptămâna aceasta a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” pentru Vica Blochina a fost: „De câte ori i-ați dansat lui Ion Iliescu la barul Melody?”

„Niciodată. Niciodată nu i-am dansat lui Ion Iliescu la barul Melody, știam că vine acolo, eu personal nu l-am văzut cu ochii mei. Pe vremea aia nici nu cunoșteam, nici nu puteam să îl văd, nu aveam voie să ieșim în sală, să vorbim cu absolut nimeni, numai că auzeam cine a fost în Melody.

Nu l-am văzut pe el personal în barul Melody, știam că vine să îl vadă pe domnul Păunescu și oamenii cei mari care veneau nu stăteau tot programul, nu stăteau la șampanie sau să se uite la program, să

mănânce, stăteau cu domnul Păunescu și plecau, dar noi știam că au fost acolo.

Nu am stat niciodată de vorbă cu ei și nu au fost petreceri private, acolo se plătea intrare, la barul Melody, într-adevăr, era singura locație din România care a fost top, adică una singura și era singura locație unde putea să vină oamenii să petreacă și să vadă un show foarte frumos.

Era un show copiat unu la unu după Moulin Rouge, trebuie să dansezi foarte bine ca să poți sta pe scenă, repet, nu erau acolo dansuri la bară, nu era striptease, cum de multe ori se percepe dansul și într-adevăr venea lume foarte bună.”