"Așa am crescut, bătută și jignită!" Vica Blochina, în lacrimi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fosta balerină a făcut declarații tulburătoare despre perioada copilăriei

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 27 feb 2024, 01:50

Duminica aceasta, Vica Blochina a fost invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune de interviuri portret, difuzată la 22:30, la Kanal D.

Vica Blochina a venit în această seară, 28 mai, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 22:30, la Kanal D, unde a oferit telespectatorilor detalii inedite din viața sa personală și profesională. 

Citește și: Câți ani are și unde s-a născut Vica Blochina? „Am crescut cu un tată foarte sever, care mă certa și mă bătea”

 Vica Blochina, în lacrimi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Originară din Lituania, Vica Blochina s-a stabilită în România în urmă cu peste 20 de ani. În tinerețe, aceasta a fost balerină, a urmat un curs de dans în țara natală, de la o vârstă fragedă, care ia marcat întreaga copilărie.

În cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Vica a povestit în lacrimi cum a fost bătută și jignită când avea doar 4 ani, la cursurile de dans.

Dansatoarea a mărturisit că în acea perioadă educația se făcea cu bățul, iar dacă îți doreai să fii bun, trebuia să accepți să fii bătut și jignit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Câtă suferință ați îndurat ca să ajungeți balerină?", aceasta este întrebarea care a făcut-o pe Vica Blochina să izbucnească în plâns în fața lui Denise Rifai.

"Așa am crescut, bătută și jignită", a dezvaluit Vica Blochina

Citește și: Cu ce bărbați s-a iubit Vica Blochina? „Bărbații cu care am fost au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc.”

"Foarte multă! Ascult întrebările și nu îmi vine să cred că, la cât de puternică sunt și râd tot timpul, mă arunci în spate. A fost foarte greu pentru un copil de 4 ani, să fiu... nu știu dacă a fost așa și la voi. Educația la noi a fost... dacă vrei să fii foarte bun, trebuie să fii bătut și jignit. Așa am crescut, bătută și jignită în sala de dans.

Eu nu am făcut balet pe poante, eu am făcut un dans clasic de la 4 ani. Aproape tot ce se întâmpla la balet pe poante, noi am făcut fără poante. Așa a fost la noi în Lituania. Eu am fost un copil foarte colorat. Adică am fost de mică, de când mama m-a dus la școala de dans. M-a lăsat să repet niște mișcări și toată lumea a început să mă aplaude.

Am fost un copil super adorat de toată lumea. Am știut că acolo o să fie locul meu și că o să dansez. Însă, parcursul a fost foarte greu. Mi-a marcat toată copilăria. Educatoarea ne jignea, râdea de familie, ne expunea în fața la toți copiii, ne bătea cu bățul și ne jignea în toate felurile posibile. Nici nu îți poți imagina", a declarat Vica Blochina.