Vizita Regelui Charles al III-lea în România: Ce program are Regele Marii Britanii?

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 feb 2024, 02:00

Regele Charles al III-lea va veni la data de 2 Iunie în România, pentru o vizită oficială

Sursa: Facebook The Royal Family

Vizita Regelui Charles al III-lea în România. Regele Charles al III-lea va veni la data de 2 Iunie în România, pentru o vizită oficială.

Vizita Regelui Charles al III-lea în România. Regele Charles al III-lea va avea prima vizită în străinătate, după încoronare, la data de 2 iunie, atunci când va veni în țara noastră. 

Citește și: Regele Charles al III-lea, vizită în România la scurt timp după încoronare! Motivul pentru care Monarhul va veni fără Regina Camilla

Vizita Regelui Charles al III-lea în România

Regele Charles al III-lea va veni la data de 2 Iunie în România, această mică escapadă a acestuia ar fi fost discutată de la ceremonia de încoronare, acolo unde a mers președintele Klaus Iohannis, alături de soția sa, dar și principesa Margareta împreună cu Principele Consort. 

În ziua în care Regele Charles al III-lea va veni în țară, acesta va fi așteptat de Președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, după care acesta va petrece o mini-vacanță în Transilvania, cel mai probabil în Valea Zălanului pe care o folosește ca și casă de

oaspeți, urmând ca pe 6 iunie să meargă la Viscri. Pentru a face această vacanță cât mai frumoasă, dar și pentru a păstra unicitatea satului tradițional românesc, s-a decis interdicția mașinilor pe ulițele din acest sat.

Această vizită este prima după încoronare, dar și prima vizită a acestuia în țara noastră în calitate de Rege. Această locație este una preferată de Regele Charles, la care nu a putut să renunțe, așa cum a renunțat la tradiționala sa excursie la schi în Alpii Elvețieni, pe care a anulat-o pentru prima dată în 45 de ani, de frică să nu

se accidenteze înainte de încoronare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vizita ce va avea loc la data de 2 iunie va fi prima în care Regele Mihai nu se va întâlni cu Familia Regală a României deoarece aceasta va fi plecată în Iordania, la o nuntă foarte importantă, cea dintre Principele

Moştenitor al Regelui Abdullah cu prinţesa Arabiei Saudite. 

Citește și: Descoperă cele 15 state peste care Regele Charles al III-lea este domnitor

Pensiunile din Viscri sunt 100% rezervate

Regele Charles al III-lea vine la data de 2 iunie în România, iar una dintre cele mai apreciate zone din țara noastră este satul Viscri din județul Brașov, acolo unde monarhul a achiziționat o casă tradițională în anul 2006, înscris în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Venirea acestuia în țară a ajutat pensiunile din zonă, la doar o săptămână până la venirea acestuia, camerele fiind rezervate 100%.

Nu doar locurile de cazare din Viscri au fost rezervate în totalitate, dar și cele din pensiunile apropiate de această zonă îndrăgită de Regele Charles al III-lea. Celebra casă deținută de Regele Charles al III-lea sau casa Prințului de Wales din Viscri poate fi vizitată de admiratori începând cu data de 1 aprilie. 

Citește și: Misterul rochiei purtate de Kate Middleton la încoronarea Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii. Care este semnificația ascunsă

Surse: stiri.tvr.ro, alephnews.ro