Adevăratul motiv pentru care superba actriță Nesrin Cavadzade a părăsit distribuția serialului Prețul fericirii, în care a jucat rolul Şahika! Și-a dorit să plece sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 mai 2023, 13:54
Nesrin Cavadzade Foto(4)

Nesrin Cavadzade, o actrita celebra in Turcia

Sursa: Instagram Nesrin Cavadzade

Nesrin Cavadzade a făcut furori cu rolul Şahika jucat în serialul Prețul fericirii! Iată de ce s-a retras talentata actriță din distribuția producției înainte de încheierea filmărilor.

Nesrin Cavadzade are 40 de ani și face parte din categoria celor mai talentate și frumoase actrițe ale Turciei. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, actrița a dovedit un talent desăvârșit și o carisma deosebită, reușind să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în producții de excepție, care i-au adus mari succese, dar și mult râvnită celebritate.

Adevăratul motiv pentru care superba actriță Nesrin Cavadzade a părăsit distribuția serialului Prețul fericirii, în care a jucat rolul Şahika

Nesrin Cavadzade s-a născut în anul 1982, în Baku, Azerbaidjan. Mama ei, originară din Turcia s-a căsătorit cu un bărbat de origine azeră și s-au stabilit în Baku, însă mariajul lor s-a destrămat după 11 ani. Atunci Nesrin și mama ei au decis după divorț să se mute în Istanbul, unde și-au continuat viața în tihnă.

Citește și: Sahika din serialul Prețul fericirii, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost fotografiată renumita actriță Nesrin Cavadzade, la primele ore ale dimineții, în cea mai recentă vacanță

Ambițioasa Nesrin Cavadzade și-a descoperit pasiunea pentru actorie încă din perioada adolescenței și a început să joace în echipa de teatru a liceului la care studia.

La vârstă majoratului, aceasta s-a înscris la Facultatea de Cinema și Televiziune în cadrul Universității Marmara, pe care a încheiat-o cu succes și ulterior a studiat și un Master în domeniul actoriei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În 2003, Nesrin Cavadzade a debutat pe platourile de filmare ale producției Walk on Water, iar apoi a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme de excepție. Unul dintre rolurile care i-au adus și cel mai mare succes în carieră este cel din serialul Prețul fericirii. Superba actriță a făcut furori cu talentul ei uluitor și a devenit din ce în ce mai cunoscută și admirată în Turcia și peste hotare.

Însă fanii săi au fost dezamăgiți în clipă în care această a părăsit distribuția producției înainte de încheierea filmărilor. Personajul Sahika a decedat în timpul unui incident provocat de vicleana Cansu.

Deși totul părea că s-a petrecut conform scenariului, în cele din urmă, celebra Nesrin Cavadzade a anunțat pe contul ei de socializare faptul că a fost cooptată într-un nou proiect, în serialul Üç Kuruş, în care a primit rolul principal Bahar, care de asemenea i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

De asemenea, în presa din Turcia s-a vehiculat la acea vreme și faptul că celebra actriță ar fi avut o ceartă aprigă cu regizorul serialului Prețul fericirii și din acest motiv ar fi părăsit platourile de filmare.  

Citește și: Sahika din serialul Prețul fericirii, apariție de senzație alături de noul ei iubit! Iată cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit Nesrin Cavadzade, la scurt timp după despărțirea de colegul ei de platou, Gökhan Alkan, care a jucat rolul Kerim