Şengül din serialul Totul pentru familia mea, mândră de bunica și de mama sa! Iată ce a publicat celebra actriță Fadik Sevin Atasoy, de Ziua Copilului

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 iun 2023, 12:26
video Foto(6)

Şengül din serialul Totul pentru familia mea privește cu nostalgie către copilărie! Renumita actriță Fadik Sevin Atasoy, mândră de cele trei generații Göksu! „Bunica mea, mama și eu”

Fadik Sevin Atasoy are 47 de ani și se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare, carismatică actrița a jucat în multe producții de excepție, în care a dovedit un talent desăvârșit și a devenit din ce în ce mai admirată și apreciată de publicul larg. Cel mai recent proiect de televiziune este serialul Totul pentru familia mea în care încă joacă și care i-a adus cel mai mare succes în carieră.

Dincolo de profesie, Fadik Sevin este o femeie la fel de ambițioasă și adoră să petreacă mult timp în compania mamei sale, celebra actrița Emel Goksu, care i-a fost mereu cea mai bună prietenă, dar și cel mai important mentor alături de tatăl ei.

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, mândră de bunica și de mama sa

Fadik Sevin Atasoy s-a născut în anul 1975, în Ankara, în sânul unei familii renumite.

Părinții săi, doi actori apreciați și adulați de publicul din Turcia, i-au insuflat fiicei lor pasiunea pentru actorie încă din primii săi ani de viață. Iar după absolvirea liceului, Fadik s-a înscris la Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului, în cadrul Universității Bilkent, pe care a încheiat-o cu succes în 1998. La scurtă vreme a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Ankara, unde peste doar câțiva ani a fost remarcată de o casă de producție din Istanbul, care a cooptat-o în primul ei proiect de televiziune.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea a retrăit recent cele mai emoționante momente din copilăria sa! Iată cum arăta celebra actriță Fadik Sevin Atasoy, pe vremea când era o școlăriță răsfățată

În anul 2000, Fadik Sevin Atasoy a jucat primul rol într-un serial de televiziune, Bizim Evin Halleri, care a însemnat debutul pe micile ecrane și primul pas către carieră de succes de astăzi.

Cu un talent uriaș, multă muncă și perseverență, actrița a continuat să joace în multe seriale și filme de-a lungul anilor, care i-au adus mari reușite și treptat au propulsat-o în topul celor mai apreciate actrițe ale Turciei. Cel mai recent proiect în care a jucat și la care încă mai lucrează este serialul Totul pentru familia mea, în care interpretează magistral rolul Şengül, ce i-a adus mare succes pe plan profesional.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de cariera sa fulminantă, Fadik Sevin Atasoy adoră să se simtă încă un copil mai ales atunci când amintirile și nostalgia copilăriei o copleșesc.

Celebra actrița a publicat pe contul ei de socializare, chiar de Ziua Copilului, imagini emoționante în care apar bunica ei, mama și ea. Vrând să ilustreze astfel cele trei generații de femei ale familiei sale de care este extrem de mândră.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, prima apariție pe platourile de filmare după accidentul suferit recent! Iată cum arată îndrăgita actriță Fadik Sevin Atasoy și cine sunt colegii care au grijă de ea!