Câte femei i-a suflat Mircea Lucescu de sub nas lui Rică Răducanu: „Până la urmă, fata pleca cu el”. Fostul sportiv încerca să le vrăjească pe fete de fiecare data

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 iun 2023, 00:20

Rică Răducanu și Mircea Lucescu s-au împrietenit în perioada de calificări pentru Mondialul din 1970

Sursa: Captură Video

Mircea Lucescu și Rică Răducanu nu au făcut echipă bună doar pe plan profesional, ci au făcut echipă bună și pe plan personal. Cei doi au avut o relație de prietenie frumoasă, motiv pentru care, fostul portar își permitea să îi ceară ajutorul când venea vorba de cucerirea fetelor.

Rică Răducanu a venit în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a vorbit, printre altele, despre m odul în care încerca să câștige atenția fetelor, dar și puțin timp cu ele, iar Mircea Lucescu era cel care îi întindea, în acest sens, o mână de ajutor.

Rică Răducanu și Mircea Lucescu s-au împrietenit în urmă cu zeci de ani

Rică Răducanu și Mircea Lucescu s-au împrietenit în perioada de calificări pentru Mondialul din 1970, atunci când Mircea Lucescu i-a ajutat atât pe Rică Răducanu, cât și pe ceilalți jucători să

primească aprobări pentru câte o mașină.

Citește și: Rică Răducanu: de la sărăcie la o carieră de succes. Fostul portar a apărut în două filme românești

„Mare boier e Lucescu. Știa portugheza și, când ieșeam seara, în oraș, încercam să ne lipim de fete. Odată, mi-a plăcut de una și l-am pus să îmi traducă ce voiam eu să îi spun.

Dacă eu îi ziceam că o iubesc, Mircea o vrăjea el, de fapt. Așa că, până la urmă, fata pleca cu el”,
povestea Rică Răducanu, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mircea Lucescu îl ajuta pe Rică Răducanu să cucerească fetele

Rică Răducanu apela la așii din mânecă ai lui Mircea Lucescu, pentru a reuși să petreacă timp cu femeile care îl atrăgeau. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acesta a povestit cum proceda, atunci când încerca să atragă atenția unei femei.

„Mircea e familist convins.  Nu știu dacă prea multe a avut, așa, el...

O iubea pe Neli și acum, nu era de stilul ăsta, dar era deștept. Știa toate limbile și, de exemplu, dacă mergeam prin Brazilia, când trebuia să vorbesc cu fata ceva, « Ce vrei să vorbești, măi, Rică cu ea? Măi, zi așa, fii atent! Te quiero mucho, Te iubesc mult, vino cu mine în cameră, vezi să nu te vadă antrenorul », că, atunci, eram spioni și el îmi scria eu am pus pe românește ce vreau să-i zic lu aia, în partea cealaltă, zicea el.

Citește și: Răzvan Lucescu, cu ochii în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „E normal să plâng, să îmi dea lacrimile” Ce îl emoționează pe antrenorul de fotbal

Pe urmă, am luat bilețelul, stăteam așa « Te quiero mucho! » și, pe urmă, după ce am mai servit și noi ceva, ea pleca înainte și mergea așa și mă duceam în cameră.

Deci, așa a fost prima fițuică pe care mi-a dat-o Lucescu, în străinătate.

Nu sufla, nu avea el treabă el cu din astea. Nu, nu, cuminte, nici la fete, nimic. Cumite, Mircea, deștept, învăța toată ziua”, a povestit fostul portar.