Dorința din copilărie pe care Bella Santiago și-a îndeplinit-o la nunta cu Nicu: „M-am simțit foarte bine”. Artista i-a făcut o surpriză soțului, intrând cântând în biserică

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 iun 2023, 15:34

Bella Santiago și Nicu au început să aibă o relație în anul 2017

Sursa: Captură Video

Bella Santiago și Nicu au ajuns și în fața altarului, la cinci ani de la cununia civilă. Cei doi au pregătit intens marele eveniment, iar Bella a reușit să își îndeplinească dorința pe care o avea din copilărie.

Bella Santiago și Nicu au început să aibă o relație în anul 2017 și, un an mai târziu, au făcut cununia civilă. Cei doi au amântat nunta de câteva ori, din cauza anumitor evenimente, dar, în cele din urmă, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Bella Santiago și Nicu, primele declarații despre nuntă

Au așteptat câțiva ani, pentru a ajunge în fața altarului, dar dorința li s-a îndeplinit.

Artista filipineză și partenerul ei și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar marele eveniment a fost atât de frumos, încât nu îl vor uita niciodată.

Bella Santiago a îmbrăcat două rochii de mireasă, alese împreună cu nașa și cu o bună prietenă. Artista a strălucit în amândouă și i-au oferit cele mai frumoase amintiri.

Citește și: Care este motivul pentru care familia din Filipine a Bellei Santiago nu va fi prezentă la nuntă? Evenimentul cu sute de invitați va avea loc în România și va combina tradiții din ambele țări

„M-am simțit foarte bine (n.r. în ambele rochii de mireasă). Când eram mai mică, îmi doream foarte mult să port rochiță de prințesă, dar, din cauza faptului că nu puteam, pentru că nu aveam bani atunci, am zis că, poate, când o să fiu mireasă, o să fac tot ce este posibil, ca să am o rochiță de prințesă. Uite că s-a întâmplat! Dumnezeu m-a auzit și s-a întâmplat”, a povestit Bella Santiago, în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emoțiile nu le-au dat pace celor doi miri

Așa cum era de așteptat, emoțiile i-au cuprins pe cei doi, mai ales pe Bella, care și-a făcut apariția într-un mare fel.

Aceasta a intrat cântând în biserică, iar momentul a fost unul încărcat de emoție.

„Eu nu am fost stresată.  Eram foarte fericită și am spus că abia aștept să dansez. Am avut mari emoții (n.r. când a intrat cântând, în biserică). Piesa a trebuit să o cânt live, am cântat doar cu pian și trebuia să cânt corect, să înțeleagă el ce vreau să transmit”, a povestit aceasta.

Citește și: Bella Santiago a scăpat porumbelul. Cine este concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities pe care nu vrea să o mai vadă niciodată

„A fost un cumul de foarte, foarte multe emoții, nu știu să descriu în cuvinte. Oricum, a fost surpriză și eu, când am intrat în biserică, oricum eram pierdut. Încercam să mă abțin destul de mult (n.r.

să nu plângă, deși avea lacrimi în ochi)”, a mărturisit și Nicu.

De la marele eveniment a lipsit chiar mama artistei care, în vârstă de 68 de ani, nu a putut veni în țară. Mai mult decât atât, problemele de sănătate pe care aceasta le are nu i-ar fi permis să parcurgă un drum îndelungat cu avionul, așa că aceasta a trebuit să rămână în Filipine.