Lele, la doar un pas de a renunța la muzică: „Nu mai vreau să mai merg să cânt nicăieri”. Ce l-a făcut pe artist sa recurgă la acest gest

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 iun 2023, 16:18

Lele se bucură de un succes uriaș pe plan profesional

Sursa: Captură Video

Lele a fost la doar un pas de a renunța la muzică, deoarece nu rezonează cu unele persoane cu care are de-a face. Comportamentul acestora nu i-a fost indiferent artistului și nu de puține ori s-a gândit să renunțe la meseria pe care o are.

Lele a fost invitat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a vorbit, printre altele, și despre momentul în care s-a gândit să renunțe la muzică. Din cauza comportamentului celor din jur, acesta a fost la un pas de decizie.

De ce a vrut Lele să renunțe la muzică

Lele se bucură de un succes uriaș pe plan profesional, dar acest lucru, în unele situații, nu contează, deoarece oamenii de care se lovește au un comportament care lui îi displace. Prin urmare, atunci când a simțit că situația devine prea grea de suportat, acesta s-a gândit să pună punct.

„Da, au fost. Chiar au fost (n.r. momente în care s-a gândit să renunțe la muzică), pentru că, la fel, am fost și am cântat la petreceri, la diferite petreceri și, după tot ce am cântat, după munca noastră, după toate astea, vine unul, care el

a băut 3-4 pahare și vrea el să fie cine e sau cine nu e.

Citește și: Andra Volos și Lele nu se mai ascund! Cum s-a afișat manelistul alături de noua sa iubită: ”Omul meu” Imaginea a stârnit o mulțime de reacții din partea internauților

Nu am trecut prin lucruri din astea atât de grele, dar le văd în fața mea și zic <<Gata! Mi se ia.>>

Câteodată, zic <<Gata, aș vrea să pun stop! Nu mai vreau să mai merg să cânt nicăieri.>>”, a povestit acesta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lele nu se vede făcând altceva în afară de muzică

Deși iubește muzica foarte mult și nu s-ar vedea făcând altceva în viață, Lele ar accepta să facă un astfel de compromis, dacă situația i-ar impune. Chiar și așa, speră să rămână pe scenă cât de mult se poate, deoarece muzica este cea care îl face extrem de fericit.

„Iubesc lucrul ăsta din toată inima mea.

Nu aș putea să trăiesc fără muzică. Aș putea să fac orice, dacă aș fi nevoit să fac altceva, aș face, dar iubesc foarte mult lucrul ăsta, am crescut în muzică, este tot ce mi-am dorit, vreodată, în viața mea și n-aș vrea să ajung vreodată în situația să renunț la lucrul ăsta.

Citește și: Andra Volos se iubește cu manelistul Lele. Detaliul care i-a dat de gol. Care ar fi motivul pentru care cei doi își țin relația departe de ochii lumii

La un moment dat, dacă o să mă simt foarte constrâns de situație și dacă o să consider că, din ce în ce, e mai rău, mai rău, mai rău și ne învârtim doar între oameni răi, care ne fac numai rele, voi fi nevoit să iau decizia asta. Iubesc prea mult ceea ce fac și mi-aș dori să nu fiu pus în situația, vreodată, să aleg” ¸a mai spus artistul.