Cele mai emoționante filme dramatice ale ultimului deceniu

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 13 mar 2024, 05:05

Cele mai emoționante filme dramatice ale ultimului deceniu

Sursa: Unsplash

Oamenii apreciază foarte mult filmele sau serialele care transmit anumite sentimente, iar cele mai apreciate sunt cele emoționante.

Poveștile emoționante, ce au o schimbare de situație dramatică, însă care se termină pe o notă pozitivă sunt cele mai apreciate de oameni, iar pentru momentele de relaxare în care nu știți ce să faceți, v-am pregătit o listă care să conțină cele mai emoționante filme dramatice ale ultimului deceniu.

Citește și: Cele mai frumoase melodii din serialele turcești

Filmele dramatice care îți vor atinge sufletul

Beau Is Afraid

Beau nu se simte bine de la moartea subită a mamei sale. Paranoia îi îngreunează viața, iar medicamentele prescrise de terapeutul său nu par a fi o soluție bună. În drum spre casă, Beau se confruntă cu trecutul, prezentul și viitorul său și, în cele din urmă, este forțat să-și învingă cele mai întunecate frici pentru a-și urmări visele.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aftersun

Sophie, în vârstă de unsprezece ani, se bucură de o vacanță rară alături de tatăl ei iubitor și idealist, Callum.

Cu lumea tinereții la orizont, Callum se luptă singur cu provocările vieții în afara tatălui său. Douăzeci de ani mai târziu, amintirile plăcute ale lui Sophie despre ultima lor vacanță împreună se combină pentru a crea un portret sfâșietor al relației lor. Prin ea devenim martori ai încercărilor ei de a împăca imaginea tatălui ei, cu care este familiarizată, cu una care i-a rămas străină.

Un beau matin

Sandra este o tânără mamă care își crește singur fiica. O mare provocare pentru familie este tratamentul tatălui Sandrei, Georg, care are o boală degenerativă. Totuși, aici Sandra se reîntâlnește cu Clement, un vechi prieten pe care nu l-a mai văzut de mult și, deși are o relație stabilă cu el, între ei se dezvoltă o poveste de dragoste.

Citește și: A murit actorul Treat Williams, la 71 de ani. Care a fost cauza decesului

Seriale dramatice pe care nu trebuie să le ratezi

The Rookie

A face o schimbare nu este ușor, mai ales pentru un tip dintr-un oraș mic precum John Nolan. El își urmărește visul de a deveni polițist din Los Angeles după un incident care i-a schimbat viața. Fiind cel mai în vârstă cadet, el se confruntă cu scepticismul superiorilor săi, care cred că este pur și simplu în pericol existențial.

SEAL Team

Manifestând patriotism și dăruire, membrii echipei SEAL sunt sub presiune constantă pentru a fi trimiși în misiuni ascunse în întreaga lume, în ciuda faptului că recunosc impactul pe care acest lucru îl are asupra familiilor lor, se confruntă fără teamă cu orice situație de criză.

Valea Mută

Serialul

urmărește relația dintre doi adolescenți care oscilează între prietenie și atracție, prinși într-o serie de evenimente periculoase.
Vei asista la o crima comisa în pădurea de lângă Brașov. Filmul se bazează pe o abordare realistă și corectă a relației dintre doi adolescenți care se confruntă cu evenimente care le testează emoțiile și identitățile.

Citește și: Câte episoade are serialul Prețul Fericirii?

Sursa: cinemagia.ro

 

Taguri: