Imagini suberbe cu Nesrin Cavadzade - Sahika din serialul Prețul Fericirii

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 14 mar 2024, 03:50

Imagini suberbe cu Nesrin Cavadzade

Sursa: Instagram nesrin.cavadzade

Nesrin Cavadzade este actrița ce o joacă pe Sahika din serialul Prețul Fericirii, iar aceasta este una dintre cele mai căutate actrițe.

Nesrin Cavadzade este considerată una dintre cele mai de succes actrițe din Turcia, cunoscută și apreciată de telespectatori, dar și de colegii ei, pentru modul unic în care oferă viață personajelor din serialele turcești.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care superba actriță Nesrin Cavadzade a părăsit distribuția serialului Prețul fericirii, în care a jucat rolul Şahika! Și-a dorit să plece sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imagini suberbe cu Nesrin Cavadzade

Nesrin Cavadzade se numără printre actorii care folosesc activ social media, iar prin intermediul rețelelor sale sociale, aceasta atrage mereu atenția prin frumusețea ei. Actrița și-a făcut un nume de femeie fatală a ecranelor de televiziune turcești deoarece a avut câteva apariții ca o femeie sexy, provocatoare și îndrăzneață, care poate alege orice bărbat dorește. 

Frumoasa actriță în vârstă de 40 de ani a decis să le arate fanilor săi cum arată în costum de baie, împărtășind cu cei 3.1 milioane de urmăritori pe Instagram poze care să îi pună în evidența frumusețea. Aceasta a adăugat descrierea „M-am gândit să deschid sezonul înaintea lui Fedon”, alături de poza în costumul de baie albastru. Sub postările în bikini ale frumoasei actrițe, comentarii precum „Ce frumusețe este asta?”, „O să-mi placă de fiecare dată când te voi vedea”, „Trebuie să fii judecată pentru frumusețea ta”.

Citește și: Când veți putea urmări serialul turcesc Prețul fericirii la Kanal D! Iată care vor fi noile zile de difuzare, începând de săptămâna aceasta

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De ce a rupt Nesrin Cavadzade logodna cu Gökhan Alkan?

Gökhan Alkan și Nesrin Cavadzade au fost unul dintre cele mai apreciate cupluri, ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului Yasak Elma. Cei doi actori au fost împreună din anul 2020 și toți admiratorii își doreau să îi vadă cum fac pasul cel mare, după ce Gökhan Alkan a pus întrebarea cea mare în anul 2021, într-o ceremonie simplă.

Momentul despărțirii lor a atras atenția fanilor deoarece Gökhan Alkan și-a șters fotografiile cu iubita sa Nesrin Cavadzade de pe rețelele de socializare și a șters-o pe frumoasa actriță pe rețelele de socializare. În presa din Turcia s-a speculat motivul pentru care cei doi actori ar fi ales să rupă logodna, dar și să încheie relația, iar acesta ar fi fost din cauza mentalităților diferite. 

Se spune că Cavadzade și Alkan, care s-au certat frecvent în ultima vreme din cauza perspectivei lor asupra vieții, și-au încheiat dragostea spunând cercului lor apropiat: „Nu există pace în relația noastră”.

Citește și: Sahika din serialul Prețul fericirii, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost fotografiată renumita actriță Nesrin Cavadzade, la primele ore ale dimineții, în cea mai recentă vacanță

Sursa: turkishworld.org