Oamenii vor începe să creadă că Feyza este amanta lui Cagatay. Vezi online live episodul 117 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi

Oamenii vor începe să creadă că Feyza este amanta lui Cagatay

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 15 iunie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Episodul 117 al serialului “Prețul Fericirii” va fi difuzat joi, 15 iunie 2023, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de joi până sâmbătă de la ora 20:00.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, la Kanal D Ender și Cagatay, la ”cuțite”

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Yldiz a instalat camere de supraveghere în casa în care Cagatay și Kumru se întâlnesc. Kumru plecase să se întâlnească cu Cagatay dar pe drum a aflat că Yildiz va scoate pe piață un șampon și că s-a asociat cu marca de cosmetice cu care ea a rupt parteneriatul după ce crema făcută după forumul ei le-a provocat arsuri clienților. După ce Kumru pleacă, Yildiz vede în filmare că Cagatay este cu mama ei în casa aceea.

Ender promite că va scăpa de Feyza. Cagatay neagă toate acuzațiile ei cu argumente destul de convingătoare însă Asuman este sigură că el o înșală pe Yildiz. Asuman nu îi zice nimic lui Yildiz dar le cere ajutorul lui Ender și lui Caner. Asuman l-a auzit vorbind la telefon cu Kumru înainte de a pleca de acasă și l-a urmărit. Crede că Feyza se va supăra și se va certa cu Cagatay.

Toți trei cred că Feyza este amanta lui Cagatay. Ea organizează o petrecere surpriză pentru aniversarea nunții lui Yıldız și Çağatay, care se află în acea lună. Cagatay nu vrea să-și distrugă căsnicia și vrea să se despartă de Kumru la momentul potrivit.

Se pare că ei au mai fost iubiți în trecut dar s-au despărțit când ea a plecat brusc la Londra. Când s-a întors, s-au întâlnit întâmplător într-un restaurant și și-au reluat relația.

Kumru se întristează foarte tare la eveniment.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Câte episoade are serialul Prețul Fericirii?

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de joi până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.htm l.    

Citește și: Cele mai frumoase melodii din serialele turcești